ΑπόψειςΠοδόσφαιρο

Θέμα προπονητή: Το ζήτημα είναι η στήριξη, όχι η απόφαση

Απόφαση για το ποιος θα ήταν ο διάδοχος του Σάββα Παντελίδη στον πάγκο των κιτρινόμαυρων αργά η γρήγορα θα είχαμε, το θέμα είναι όποια και αν είναι αυτή, να στηρίζεται στο 100% από την διοίκηση

Την δεδομένη χρονική στιγμή αν δεν ξοδευτεί ένα πολύ μεγάλο χρηματικό ποσό ότι λύσει και να βρισκόταν θα έπρεπε να ήταν… έτοιμη για κριτική.

Είτε ένας φέρελπις τεχνικός ο οποίος όμως στην πρώτη στραβή θα άκουγε περί “πειραμάτων στην πλάτη του Άρη”, είτε ένας εμπειρότερος ο οποίος στα αρνητικά αποτελέσματα θα σχολιαζόταν το “όχι λαμπερό” βιογραφικό και την έλλειψη δυνατότητας εξέλιξης που μπορεί να έχει.

Στην (επικρατέστερη όπως φαίνεται) περίπτωση του Τόλη Τερζή πάλι θα ακουστούν διάφορα σχετικά με τις παραστάσεις που δεν έχει πάρει από το κορυφαίο επίπεδο.

Επειδή όμως για να βρεις τον Σεπτέμβριο έναν προπονητή που να ικανοποιεί τους πάντες, δηλαδή κάποιον με πετυχημένες δουλειές, νεαρό σε ηλικία που θα είναι πρόθυμος να έρθει θα έπρεπε σαν Άρης να ξοδέψεις ένα τεράστιο ποσό, πλέον το θέμα δεν είναι η επιλογή, το θέμα είναι η στήριξη αυτής από την διοίκηση.

Θοδωρής Καρυπίδης και Άγγελος Χαριστέας πρέπει να κάνουν την επιλογή που θεωρούν καλύτερη για την ομάδα. Άσχετα με το ποια θα είναι η αντίδραση του κόσμου και αν θα κάνει “γκελ”ή όχι,.

Πάνω από όλα όμως πρέπει να είναι δίπλα στον νέο τεχνικό των κιτρινόμαυρων. Πρέπει να θεωρηθεί δεδομένο ότι στα πρώτα αρνητικά αποτελέσματα (όποτε και αν αυτά έρθουν) οι άνθρωποι του Άρη στηρίξουν την επιλογή που έκαναν χωρίς να μπούμε μεσούσης της περιόδου σε διαδικασίες νέας αλλαγής προπονητή.

Ο Άρης έχει ποιότητα, έχει παίκτες με ταλέντο. Χρειάζεται πλέον την σταθερότητα για να “γυρίσει” την κατάσταση και να κάνει την αγωνιστική του αντεπίθεση. Η σταθερότητα αυτή μπορεί να επιτευχθεί μόνο με το να υπάρχει ηρεμία σε όλα τα “στρώματα” της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button