Ποδόσφαιρο

Η ποιότητα της ενδεκάδας δίνει την σειρά της στο βάθος του πάγκου

Ο Άρης έχει πολλά πράγματα για τα οποία μπορεί να είναι χαρούμενος, η σοβαρότητα που δείχνει, το ποδόσφαιρο που παίζει, οι βαθμοί που παίρνει και όχι μόνο, σίγουρα πάντως κάπου (ψηλά) στην λίστα είναι και το βάθος που έχει αποκτήσει στον πάγκο

Οι κιτρινόμαυροι έχουν φτιάξει ένα πάρα πολύ καλό ρόστερ, έχει μια ενδεκάδα που θα ζήλευε η συντριπτική πλειοψηφία των συλλόγων της superleague, έχει πλέον όμως και κάτι ακόμη, βάθος στον πάγκο της.

“Βάθος” υπάρχει και στην άμυνα, χαρακτηριστικό ότι ο αρχηγός του Άρη Γιώργος Δεληζήσης, αλλά και ο αξιοπρεπέστατος Ούγκο Σόουζα βρέθηκαν στον πάγκο στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα, ας εστιάσουμε όμως στο επιθετικό κομμάτι.

Ο Σάββας Παντελίδης απέσυρε τους σκόρερ Τόνσο και Ντιγκινί (59′,65′) και τον Λάρσον (77′), τρεις παίκτες κομβικούς για την λειτουργία της ομάδας.

Αντί όμως ο Άρης να πέσει…ανέβηκε, και αυτό γιατί στο γήπεδο πέρασε ένας από τους παίκτες που ξέρουν την περισσότερη “μπάλα” στην Ελλάδα, ο Νίκο Μαρτίνες, ο Γιουνές που έχει ήδη σκοράρει 7 γκολ σε 19 ματς στην superleague και ένας ακόμη παίκτης με τεράστια ποιότητα ο Γιάννης Φετφατζίδης.

Αθλητές που όχι μόνο έχουν ποιότητα, όχι μόνο είναι “φρέσκοι” αλλά έχουν και ένα τεράστιο κίνητρο να αποδείξουν τι αξίζουν για να διεκδικήσουν ακόμη περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button