ΑπόψειςΠοδόσφαιρο

Η καρδιά τον πηγαίνει τον Σάσα

«Για πολλούς μήνες το κράτησα μυστικό, πλέον όμως δεν έχω λόγω να το κάνω. Πριν από μερικούς μήνες είχα την ευκαιρία να πάρω περισσότερα χρήματα καθώς ο ΠΑΟΚ κατέθεσε στον ατζέντη μου επίσημη πρόταση. Έβαλε νούμερα στο τραπέζι. Δεν ήθελα να πάω στον ΠΑΟΚ και το απέδειξα με την υπογραφή νέου συμβολαίου στον Άρη». Αυτά ήταν τα λόγια του Λούκας Σάσα πριν από μερικές μέρες σε συνέντευξή του.

Μια αποκάλυψη που λίγο πολύ ήταν γνωστή, απλά ο 31χρονος μέσος την επιβεβαίωση. Άλλο να το γράφει ένας ρεπόρτερ και άλλος να το λέει ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής. Άλλη αξία αποκτά. Και πρόσθεσε γλυκαίνοντας ακόμα περισσότερο τον κόσμο της ομάδας: «Ο Άρης έχει ένα πλάνο και το ακολουθεί με την προσδοκία ότι θα έρθουν καλύτερες ημέρες. Η κατάκτηση ενός τίτλου παραμένει ο μεγάλος στόχος. Φέτος αποδείξαμε πολλά. Κάναμε βήματα μπροστά, συγκεντρώσαμε περισσότερους πόντους από κάθε άλλη χρονιά και κατακτήσαμε την 3η θέση. Νιώσαμε τον σεβασμό των άλλων ομάδων για μας. Η αλήθεια είναι ότι θέλαμε τη 2η θέση γιατί δείξαμε ότι την αξίζαμε βάσει της εικόνας που είχαμε στην κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος».

Με τα παραπάνω λόγια ο Λούκας Σάσα απέδειξε πως η καρδιά τον πηγαίνει και εκείνον στον Άρη. Από την πρώτη μέρα που πάτησε το πόδι του στη Θεσσαλονίκη, στο Χαριλάου, έγινε ένα με την ομάδα, αλλά πρωτίστως με τον Άρη. Κέρδισε τους πάντες. Τόσο με τις εμφανίσεις του όσο και με τα λόγια του. Όχι, ο Σάσα δεν είναι ο ποδοσφαιριστής που θα σου πουλήσει… παραμύθι και οπαδιλίκι απλά για να του πεις πόσο τον γουστάρεις. Θα πει τα πράγματα με το όνομά τους. Και αυτό έκανε.

Πέταξε τα λεφτά του Ιβάν Σαββίδη στα σκουπίδια, βάζοντας πάνω απ’ όλα την αγάπη του για τον Άρη, στέλνοντας παράλληλα μήνυμα για καλύτερα πράγματα τη νέα σεζόν. Ο 31χρονος χαφ πραγματοποίσε μια γεμάτη σεζόν, έδειξε πως είναι παίκτης box to box που πατάει για τα καλά την αντίπαλη περιοχή, δημιουργεί κινδύνους και σκοράρει. Ο Σάσα είναι ο παίκτης που θα ήθελε κάθε προπονητής στην ομάδα του. Είναι ευχής έργον που ο Άρη τον έχει στο ρόστερ του.

Μάριος Ματσάνκος

Τα πρώτα 10 χρόνια είναι δύσκολα στο χώρο της δημοσιογραφίας. Αφού τα πέρασε, τίποτα δεν τον φοβίζει. Έχει εργαστεί μεταξύ άλλων στις εφημερίδες Score Live, Live Sport και Αθλητικό Πνεύμα, στα αθλητικά Sites Sport-Fm.gr, Postgame.gr, erasitexnes365.gr, panionia-idea.gr, elafrataxiarhia.gr, ενώ ένα από τα... παράσημά του είναι το ότι έβαλε πλάτη κατά τη στρατιωτική του θητεία στο γραφείο τύπου του ΥΠΕΘΑ. Μέλος της ΕΣΗΤΛΣΥΜ. Πλέον βρίσκεται στην ομάδα του Yellow Radio FM 101.7 με ανταπόκριση από την Αθήνα, όπου και γεννήθηκε. Το μότο του; Προχωράμε μπροστά χωρίς να ξεχνάμε από που ερχόμαστε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button