Ποδόσφαιρο

Ζαφειρόπουλος (μάνατζερ Δεληζήση) “Η συμφωνία ολοκληρώθηκε, έχει δεθεί με τον Άρη ο Γιώργος”

Στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή “Yellownews” φιλοξενήθηκε ο μάνατζερ του Γιώργου Δεληζήση αλλά και του Δημήτρη Διαμαντόπουλου, Νίκος Ζαφειρόπουλος

Αναλυτικά όσα είπε στους Χρήστο Γκάλη και Δημήτρη Οσσανλή:

Αρχικά ανέφερε:

Είχαμε ξεκινήσει κάποιες διαδικασίες με τον κ.Διαμαντόπουλο και τον Γιώργο, πριν λίγες ώρες ολοκληρώθηκε η συμφωνία για τα επόμενα δυο χρόνια.

Αυτή είναι μια επιβράβευση για τον Γιώργο, που έχει δείξει πολλά πράγματα, αλλά είναι και προς τιμήν της ΠΑΕ που δείχνει ότι εκτιμάει το ότι ο Γιώργος παίζει με ψυχή.

Εγώ θέλω και εκ μέρους του Γιώργου να ευχαριστήσω τον κ.Διαμαντόπουλο και τον κ.Καρυπίδη και να ευχηθώ στον Γιώργο να έχει υγεία.

Για το ότι έχει ταιριάξει στο κλίμα του Άρη:

Έχει δεθεί πάρα πολύ με την ομάδα, τον βοηθάει επίσης πολύ η ιδιοσυγκρασία και το DNA το προπονητή, που είναι πολύ σκληρός, όλες οι ομάδες του είναι σκληρές ομάδες, και επειδή και ο Γιώργος είναι ένας αμυντικός σκληρός για αυτό έχει γίνει το πάντρεμα αυτό.

Για το αν ο ίδιος ο Δεληζήσης πίστευε ότι θα εξελιχθούν έτσι τα πράγματα:

Είναι ένα παιδί που έχει τρομερή αυτοπεποίθηση, ο Γιώργος όπου και να πάει πιστεύει ότι θα παίξει, αυτό πίστευε και στον Άρη, ότι και στην Super League και στην Football League θα είναι πρωταγωνιστής.

Για τον Διαμαντόπουλο και αν έχει γίνει συζήτηση για ανανέωση συμβολαίου:

Ο Δημήτρης είναι καλύτερα, περπατάει πλέον, είναι όρθιος και αυτό αρχικά είναι σημαντικό γιατί ταλαιπωρήθηκε πολύ.

Έκανε μεγάλη προσπάθεια με την Ξάνθη και τον ΠΑΣ, αγαπάει και αυτός την ομάδα.

Αυτό που έχουμε πει με την διοίκηση είναι ότι αφού τελειώσουμε τα τυπικά για τον Δεληζήση θα μιλήσουμε και για τον Δημήτρη.

Για την άποψη του για τον Κουέστα, ως πρώην τερματοφύλακας:

Είναι εξαιρετικός, φάνηκε από την πρώτη στιγμή, θέλω 1-2 ματς για να καταλάβω έναν τερματοφύλακα, είναι εντυπωσιακό πως παρότι είναι πολύ ψηλός δεν είναι αργός.

Είναι καλός κάτω από την εστία, ψύχραιμος, έχει προσαρμοστεί, μιλάει με την άμυνα και είναι ένας σπουδαίος τερματοφύλακας, είναι μεγάλη μεταγραφή.

Είναι από τα “λαυράκια” της μεταγραφικής περιόδου, και είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσει την καλή παράδοση που έχει ο Άρης στους τερματοφύλακες.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button