Μπάσκετ

“Ευλογημένος που βρίσκομαι στον Άρη, νιώθω πως είμαι…στο NBA”

Τις πρώτες του δηλώσεις αφότου προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο “Μακεδονία” έκανε ο Μάικ Κάιζερ

Ο Αμερικανός σέντερ του Άρη δήλωσε: «Ευλογημένος που αποτελώ μέρος μιας ιστορικής ομάδας όπως ο Άρης. Είμαι ενθουσιασμένος για όλο αυτό. Ξέρω ότι ο Άρης διαθέτει το καλύτερο κοινό της Ευρώπης και ανυπομονώ να συνεργαστώ με τον προπονητή της ομάδας για τον οποίο έχω ακούσει τα καλύτερα.

Είναι το μεγαλύτερο βήμα στην καριέρα μου. Μπορεί να με πάει σε ένα επίπεδο μεγαλύτερο. Είναι μια σημαντική και  μεγάλη ευκαιρία να παίξω στον Άρη και θέλω να βοηθήσω να πάμε την ομάδα εκεί που πρέπει να βρίσκεται».

Για την υποδοχή με τις κάμερες και τους δημοσιογράφους: «Νιώθω πως είμαι στο ΝΒΑ, το εκτιμώ πολύ και τους ευχαριστώ. Να ανταποδώσω την αγάπη και την εμπιστοσύνη στον κόσμο και σε όλους όσους με πίστεψαν για να έρθω εδώ.

Για τα χαρακτηριστικά του: «Να κάνω ότι μου ζητήσει ο προπονητής ακόμα και να ηγηθώ. Βοηθάω στα κοψίματα και στα ριμπάουντ. Να είμαι ένας παίκτης για όλες τις δουλειές».

Για τα λόγια του Αγγέλου: «Δεν ήταν μόνο τα λόγια του προπονητή μου, αλλά και του ατζέντη μου, που έδωσε αυτοπεποίθηση και να πιστέψω πως ο Άρης μπορεί να μου αλλάξει την καριέρα σημαντικά. Να αποτελέσω μέλος ενός προγράμματος που θα με ανεβάσει επίπεδο. Όσα μου είπε και ο Σάββας Καμπερίδης με έπεισαν πως ο Άρης είναι η καλύτερη επιλογή».

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Σχετικά άρθρα

Leave a Reply

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button