Μπάσκετ

Επαφές με ελεύθερα κανάλια – Συναντήσεις ενόψει

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον μπασκετικό χώρο, οι άνθρωποι της ΚΑΕ Άρης εξετάζουν όλες τις πιθανές επιλογές ενώ μέσα στο επόμενο διάστημα πρόκειται να γίνουν επαφές με ελεύθερα κανάλια.

Οι «κιτρινόμαυροι» ξεκαθάρισαν την θέση τους και δεν πρόκειται να ανεχτούν τα “ψίχουλα” που προσφέρει ο ΕΣΑΚΕ καθώς το brand name της ομάδας είναι σαφώς πολύ μεγαλύτερο. Με αυτό ως “όπλο” πρόκειται να πραγματοποιηθούν άμεσα επαφές με ελεύθερα κανάλια προκειμένου να υπάρξει μια συμφωνία με ένα χρηματικό πόσο που θα αντιστοιχεί στην πραγματική αξία της ομάδας.

Επιπλέον, μέσα στο επόμενο διάστημα θα υπάρξουν και συναντήσεις με εκπροσώπους των δύο συνδρομητικών καναλιών για πιθανή συνεργασία.

Ωστόσο, ακόμη εξετάζεται και η περίπτωση του “Aris TV” για το οποίο μίλησε και ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Άρης μιλώντας στο Yellow Radio 101,7 αφού όπως αποκάλυψε και ο ίδιος υπάρχει ήδη χορηγός και έχει γίνει η απαραίτητη προεργασία.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button