Ποδόσφαιρο

Εθνική Ελλάδος: “Στηρίζουμε την πρωτοβουλία της FA, για να σταματήσει η διαδικτυακή κακοποίηση στα social” (pic)

Μια διαμαρτυρία ξεκίνησε η FA (αγγλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου) κατά των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, αδρανοποιώντας τους λογαριασμούς της εις ένδειξη διαμαρτυρίας κατά των ρατσιστικών αναρτήσεων και των προσβολών που συμβαίνουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τη συγκεκριμένη προσπάθεια την στηρίζει η UEFA προβαίνοντας στην ίδια ενέργεια από σήμερα (30/04) μέχρι και τη Δευτέρα (03/05), σε μια προσπάθεια να βάλει ένα τέλος στο συγκεκριμένο άσχημο φαινόμενο.
Σε όλη αυτή την προσπάθεια σύμμαχος είναι και η Εθνική Ανδρών ποδοσφαίρου (και κατ’ επέκταση η ΕΠΟ), για το επόμενο σαββατοκύριακο η οποία θα μποϊκοτάρει τα social media, καλώντας να κάνουν το ίδιο και οι φίλοι της εθνικής ώστε να σταματήσει αυτό το φαινόμενο.
Η ελληνική ομοσπονδία ποδοσφαίρου αναφέρει στη συγκεκριμένη δημοσίευση τα εξής: “Ας υποστηρίξουμε όλοι αυτό το ΣΚ την πρωτοβουλία της αγγλικής ποδοσφαιρικής οικογένειας, ώστε να σταματήσει η διαδικτυακή κακοποίηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης”.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button