Μπάσκετ

“Δεν έχουμε κάτι άλλο να σκεφτούμε από το να πάρουμε την νίκη”

Για τα αρνητικά τελευταία αποτελέσματα, το πρόβλημα στην επίθεση αλλά και την Αβελίνο μίλησε ο Δημήτρης Φλιώνης στα πλαίσια της Media Day ενόψει του αυριανού παιχνιδιού.

Για το αρνητικό σερί: “Προσπαθούμε να μην κοιτάμε πίσω. Σίγουρα θέλουμε να σπάσουμε αυτό το αρνητικό σερί απέναντι στην Αβελίνο που είναι μια καλή ομάδα. Δεν έχουμε κάτι άλλο να σκεφτούμε από το να πάρουμε την νίκη.”

Για το τι πρέπει να αλλάξει: “Πρέπει να ανεβάσουμε το τέμπο μας στην επίθεση. Να παίξουμε με ταχύτητα και να κυκλοφορεί η μπάλα γρήγορα και να την μοιράσουμε. Στην άμυνα πρέπει να δημιουργήσουμε συνθήκες που είτε με λάθη των αντιπάλων είτε με κακές επιλογές τους, να έχουμε περισσότερους πόντους στο ανοιχτό γήπεδο.”

Για την κακή επιθετική συγκομιδή: “Σίγουρα μπορούμε πολλά περισσότερα από αυτό. Να πετύχουμε τα ελεύθερα σουτ και να περιορίσουμε τα εύκολα λάθη.”

Για την Αβελίνο: “Είναι μια ομάδα που στηρίζεται σε αυτούς τους παίκτες, παίζει γρήγορο μπάσκετ και σίγουρα πρέπει να τους κρατήσουμε χαμηλά. Πρέπει να τους πιέσουμε αρκετά αφού έχουν τραυματία τον βασικό πόιντ γκαρντ και να δημιουργήσουμε τις συνθήκες που ανέφερα πριν.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button