Ποδόσφαιρο

Γκολ, ασίστ και…πολλοί βαθμοί από το “μαγικό” πόδι του Ματίγια (videos)

Ο Χαβιέ Ματίγια όπως όλα δείχνουν θα είναι παίκτης του Άρη και την επόμενη σεζόν, σε μια κατάσταση που φαίνεται να είναι..win-win για Άρη και παίκτη.

Ο Ισπανός άλλωστε έχει βοηθήσει ήδη τα μέγιστα, τόσο στο ανασταλτικό και δημιουργικό κομμάτι, όσο και στις στημένες φάσεις από τις οποίες ο Άρης έχει κερδίσει πολλούς βαθμούς.

Άλλωστε το έδειξε με το…καλημέρα, όταν κόντρα στην Λαμία από δικό του φάουλ στο 52ο λεπτό ο Ντιγκινί άνοιξε το σκορ, στο πρώτο γκολ της σεζόν για τους κιτρινόμαυρους.

Το πρόβλημα που αντιμετώπιζε ο Άρης από τις στημένες φάσεις λύθηκε με τον…καλύτερο τρόπο.

Οι κιτρινόμαυροι μέσα σε λιγότερο από δυο λεπτά ανέτρεψαν το 1-0 του ΟΦΗ για να επικρατήσουν με 1-2 σκορ. Αυτό έγινε με δυο γκολ του Γιουνές τα οποία αμφότερα προήλθαν από κόρνερ του Ματίγια (παρόλο που το πρώτο δεν μετράει ως ασίστ.

Για άλλη μια φορά έδωσε βαθμούς και μάλιστα με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο ο Ματίγια στην 1η αγωνιστική του δευτέρου γύρου. Ο Ισπανός στο 92ο λεπτό έδωσε ένα τρίποντο-ανάσα στους κιτρινόμαυρους με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Άλλη μια απευθείας εκτέλεση φάουλ ήρθε περίπου έναν μήνα αργότερα, με τον μέσο του Άρη να ανοίγει το σκορ απέναντι στον Πανιώνιο παρόλο που οι κιτρινόμαυροι αγωνιζόταν με δέκα παίκτες.

Τελευταία φορά που διαμόρφωσε αποτέλεσμα ήταν στην Τούμπα, όταν από δική του εκτέλεση φάουλ ήρθε η ισοφάριση του Φραν Βέλεθ στο 85o λεπτό.

Μπορεί το παιχνίδι να είχε κριθεί, αλλά δεν πρέπει κανείς να παραβλέψει και την εξαιρετική του εκτέλεση φάουλ με τον Απόλλωνα Σμύρνης όπου βρήκε τον Γιουνές, με τον Τυνήσιο να σκοράρει το τέταρτο γκολ του Άρη στον συγκεκριμένο αγώνα.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button