Μπάσκετ

Γιαννάκης: «Όλοι έδωσαν κάτι, θέλω να έχω 13-14 παίκτες έτοιμους!»

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του, γιατί μέσα από την άμυνα κατάφεραν να ελέγξουν τον αγώνα και αντέδρασαν σωστά στα… τρελά τρίποντα της Ναντέρ.

Ο τεχνικός του Άρη τόνισε:

Είδαμε ένα σκληρό παιχνίδι. Αντιμετωπίσαμε μια πολύ καλή ομάδα, που μετρούσε ήδη δύο νίκες, μία εκτός έδρας και μία στην έδρα της. Τρέχει το γήπεδο, παίζει γρήγορα, σουτάρουν τρίποντα όποτε έχουν την ευκαιρία. Περιμέναμε ότι θα είναι δύσκολο, αλλά η ομάδα μου έπαιξε καλή άμυνα από το ξεκίνημα. Θέλαμε να πιέσουμε τον έμπειρο πλέι μέικερ (Σάφαρτζικ) που έχουν, αλλά και τον Μουρ που πέρσι είχε υψηλό ποσοστό στα τρίποντα” και συνέχισε: “Είμαι ικανοποιημένος από τους παίκτες μου. Θέλω να τους δώσω συγχαρητήρια, γιατί προσπάθησαν σκληρά, γιατί όταν οι αντίπαλοι έβαλαν τα μακρινά σουτ, δεν έχασαν το μυαλό τους, παρέμειναν συγκεντρωμένοι και πάλεψαν ως το τέλος. Κάναμε ένα βήμα μπροστά σαν ομάδα, αλλά όπως έχουμε πει από την αρχή, έχουμε πολλή δουλειά ακόμα”.

Έδωσε και πάλι συγχαρητήρια. “γιατί ο καθένας έδωσε κάτι. Για μένα αυτό είναι πολύ σημαντικό, γιατί θέλω να έχω 13-14 παίκτες έτοιμους να παίξουν σε κάθε κατάσταση. Ελπίζω να είμαστε υγιείς. Οι περιφερειακοί μας βοήθησαν πολύ στο ριμπάουντ, είχαμε 40, ελέγξαμε τον ρθμό, δεν πανικοβληθήκαμε… Έβαλε μεγάλα τρίποντα η Ναντέρ, κάποιοι σούταραν από πολύ μακριά, αλλά το ξέραμε ότι αυτό είναι το παιχνίδι τους. Δουλέψαμε μέσα στο γήπεδο, παλέψαμε και κερδίσαμε”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button