Ποδόσφαιρο

Σπανός: «Δυσαρεστημένοι από το αποτέλεσμα, ευχαριστούμε τον κόσμο, συνεχίζουμε…»

Απογοητευμένος από την ήττα του Άρη, ο Δημήτρης Σπανός. Ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων» σχολίασε την εικόνα της ομάδας του και ευχαρίστησε τον κόσμο για τη στήριξη, τονίζοντας πως είναι αδικαιολόγητοι ενώπιόν του, για το τελικό αποτέλεσμα.

«Δυστυχώς, μπροστά στο κοινό μας, στο πρώτο επίσημο ματς, έρχομαι στεναχωρημένος γιατί έγινε μία πολύ καλή προσπάθεια, που δεν ήταν αρκετή. Δείξαμε στοιχεία τα οποία, νομίζω μας αδικούν, αναφορικά με το σκορ. Είμαστε στεναχωρημένοι γιατί σε ένα τέτοιο ματς, το μυαλό και η συγκέντρωση παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο. Σε 11-12 λεπτά στο πρώτο ημίχρονο, από το 32΄μέχρι το 43΄και σε μία φάση στο δεύτερο ημίχρονο, χάσαμε ότι ωραία βγάλαμε στον αγωνιστικό χώρο. Είναι ένα πρόβλημα, το οποίο πρέπει να το λύσουμε γρήγορα, γιατί ξεκινάει το πρωτάθλημα και δεν θέλουμε να έχουμε πάλι τέτοιου είδους καταστάσεις», τόνισε αρχικά ο Αιγιώτης προπονητής και συνέχισε: 

«Παρ΄όλα αυτά, όμως, δεν μπορώ να μην πω συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Είχαν ρυθμό, πίεσαν τον αντίπαλο, τον έκλεισαν στα καρέ του, δημιούργησαν κι έχασαν πάρα πολλές ευκαιρίες. Είμαστε ευχαριστημένοι από την γενικότερη εικόνα μας, δυσαρεστημένοι από όμως από το αποτέλεσμα. Και το αποτέλεσμα για μένα στη συγκεκριμένη ομάδα, παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Είναι τροφή για να συνεχίσουμε παραπέρα».

Καταληκτικά, τόνισε για τον κόσμο:

Κλείνοντας να ευχαριστήσω τον κόσμο για την μεγάλη βοήθεια και ώθηση, που μας έδωσε. Είμαστε αδικαιολόγητοι μπροστά του, αναφορικά με την ήττα μας και να του ζητήσουμε να είναι στο ματς του πρωταθλήματος στο πλευρό μας, γιατί ξεκινάνε πια οι βαθμοί. Είναι σημαντικό που έχουμε μία ευκαιρία ακόμα στο θεσμό του Κυπέλλου, όμως είναι πιο δύσκολα πλέον, απ΄ότι αν κερδίζαμε τον Πανιώνιο. Συνεχίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις για το ματς με τον Αιγινιακό.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button