Μπάσκετ

Πέτγουεϊ: “Ωριμάσαμε μέσα από αυτό το παιχνίδι”

Η εμπειρία και η ποιότητα του Μπρεντ Πέτγουεϊ δεν φάνηκαν μόνο στο παρκέ χθες, στη νίκη επί της Ναντέρ, αλλά και στις δηλώσεις που έκανε στη συνέντευξη Τύπου.

Ο Αμερικανός φόργουορντ εξήγησε πως:

Ήταν πολύ σημαντικό παιχνίδι αυτό για να επιστρέψουμε σε νικηφόρα πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ και να χτίσουμε ένα σερί νικών που ξεκίνησε από την σπουδαία νίκη μας εκτός έδρας, στο Λαύριο. Έχουμε ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι την Κυριακή και μετά έρχονται κι άλλα δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας…” και πρόσθεσε: “Ήταν πολύ σημαντικό για την ψυχολογία μας το παιχνίδι αυτό και είναι μια σπουδαία νίκη της ομάδας, γιατί όποιος μπήκε να παίξει ήταν απολύτως συγκεντρωμένος στον ρόλο του. Ο Φλιώνης και ο Πουλιανίτης πίεσαν όπως έπρεπε στην περιφέρεια, οι περιφερειακοί μας είχαν συνεισφορά στα ριμπάουντ και οι ψηλοί είχαμε καλύτερο ροτέισον σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια”.

Αυτό που διαπίστωσε ο Πέτγουεϊ και έχει την δική του αξία, διότι πρόκειται για έναν παίκτη που έχει δει και έχει ζήσει πολλά στο υψηλό επίπεδο είναι ότι ο Άρης ωριμάζει.

Ωριμάσαμε μέσα από αυτό το παιχνίδι, κυρίως από άποψη συμπεριφοράς. Είδατε ότι σήμερα δεν είχαμε διαφωνίες μέσα στο γήπεδο, ακόμα κι αν ήμασταν πίσω στο σκορ και είμαι περήφανος που επιστρέψαμε όταν μας έκαναν ένα μεγάλο σερί. Δείχνει πολλά αυτό για την ομάδα”, σχολίασε ο Αμερικανός.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button