Μπάσκετ

Γιαννάκης: “Είμαστε καινούρια ομάδα και θέλουμε χρόνο, σήμερα τα παιδιά έδειξαν ότι μπορούμε να παίξουμε καλύτερο μπάσκετ”

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης έμεινε ικανοποιημένος από την αντίδραση, είδε προσπάθεια, έκανε παράπονα και για την διαιτησία, ενώ μίλησε και για τα θέματα Μοράντ και Πέτγουεϊ.

Ο τεχνικός του Άρη επεσήμανε:

Σήμερα τα παιδιά έδειξαν ότι μπορούμε να παίξουμε καλύτερο μπάσκετ, μετά από μια δύσκολη βραδιά στην Πάτρα, που δεν άξιζε ούτε η ικανότητά τους, ούτε η η ομάδα αυτή την εικόνα. Αν υπήρχαν ίδια κριτήρια στα σφυρίγματα, θα είχαμε κάνει μια καλή νίκη, παίζοντας έξυπνα κατά διαστήματα, με ιδιαίτερη συγκέντρωση και αρκετά δυνατή άμυνα. Κάναμε και πάλι λάθη που θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει, η εικόνα μας έδειξε ότι μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερο μπάσκετ και να φτιάξουμε τον τρόπο που θέλουμε να παίζουμε.

Πρόσθεσε πως:

Πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι είμαστε καινούρια ομάδα και θέλουμε χρόνο. Δεν είναι εύκολο για αρκετά παιδιά από την πίεση που υπάρχει να παίζουν με αυτή τη λογική. Σιγά σιγά θα καταλάβουν τα παιδιά ότι βρίσκονται σε μια μεγάλη ομάδα. Εμείς θέλουμε να είμαστε δυνατοί και μαχητικοί. Παρά την άσχημη ψυχολογία μας παλέψαμε μέχρι τέλους και θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει, αν τα κριτήρια ήταν ίδια.

Ρωτήθηκε αν έβγαλαν οι παίκτες του αθλητικό εγωισμό και απάντησε:

Και αθλητικό εγωισμό έβγαλαν, αλλά κυρίως είχαν καθαρότερο μυαλό. Πάλι κάναμε λάθη, αλλά αυτό ήταν δεδομένο μετά από μια τέτοια ήττα. Δεν είναι εύκολο να παίζεις υπό πίεση.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button