Μπάσκετ

Βασιλόπουλος: “Μόνο μάθημα να γίνει αυτό το παιχνίδι, πρέπει να βελτιωθούμε σε όλους τους τομείς”

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος μίλησε πως όντως χάθηκε μια μεγάλη ευκαιρία για ένα σπουδαίο διπλό στο Τσάμπιονς Λιγκ και υποστήριξε ότι θα πρέπει να γίνει μάθημα για όλους η ήττα από τον Προμηθέα.

Ο Έλληνας φόργουορντ τόνισε:

Tο θέλαμε πάρα πολύ, προρερχόμασταν από κακή ήττα και τραγική εμφάνιση. Δείξαμε σημάδια ομαδικότητας, θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει αν ήμασταν συγκεντρωμένοι, φτάσαμε στο σουτ. Αυτή τη φορά δεν μπήκε για να πάμε στην παράταση… Έχουμε πολύ δύσκολο πρόγραμμα, παίζουμε με τον Παναθηναϊκό, μετά εκτός έδρας με τη Ζιέλονα Γκόρα, μετά με την Κύμη. Πρέπει να παίζουμε 40 λεπτά σαν ομάδα, για να μη ξαναζήσουμε το ματς με τον Προμηθέα. Μόνο μάθημα να γίνει αυτό το παιχνίδι. Πρέπει να βελτιωθούμε σε όλους τους τομείς.

Για την διαιτησία είπε μετά από σχετική ερώτηση:

Έκαναν αρκετά λάθη, σε κάποια σημεία επηρέασαν το παιχνίδι, αλλά δεν μπορείς να κάνεις κάνεις κάτι. Έχουμε αρκετές κακές διαιτησίες φέτος με τον Άρη, σήμερα λίγο χειρότερα.

Για την παρουσία του κόσμου είπε:

Είναι απίστευτο! Δεν υπάρχουν λόγια που ήρθαν εδώ και μας στηρίζουν. Είναι σημαντικό να εμφανίζουμε εικόνα, ακόμα κι αν χάνουμε, που θα είναι τιμητική για αυτούς που μας υποστηρίζουν.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button