Μπάσκετ

Γερομιχαλός: “Ο Μποχωρίδης είναι καλά, νιώθει απελευθερωμένος στον Άρη”

Στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή “Αθλητικό X-Press” φιλοξενήθηκε ο πρώην πρωταθλητής με την φανέλα του εφηβικού του Άρη και νυν παίκτης της Κύμης Δημήτρης Γερομιχαλός.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Αρχικά ανέφερε:

Από μικρές ηλικίες ήμουν και εγώ και ο αδερφός μου στον Άρη, έχουμε περάσει ωραίες στιγμές.

Για τις τότε διακρίσεις:

Είχαμε πανηγυρίσει δυο φορές το Πανελλήνιο, μια το 12′ και μια το 10′, είναι ωραίες στιγμές και για εμάς, προσφέραμε στην ομάδα και είμαι χαρούμενος για αυτό.

Για το παιχνίδι:

Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και για τις δυο ομάδες, εμείς προερχόμαστε από δυο νίκες, ο Άρης είναι μια σκληρή άμυνα, έχει καλούς παίκτες, με την προσθήκη και του Λευτέρη Μποχωρίδη.

Πιστεύω το παιχνίδι θα κριθεί στις λεπτομέρειες, θα είναι ένα ντέρμπι.

Για το ότι χαρακτήρισε το παιχνίδι ντέρμπι;

Τα ονόματα έχουν μεγάλη απόσταση, ο Άρης είναι μια ιστορική ομάδα, η Κύμη είναι δυο χρόνια στην Basket League, ντέρμπι εννοώ αγωνιστικά, εμείς θα προσπαθήσουμε να χτυπήσουμε τον Άρη μέχρι εκεί που μπορούμε.

Για τις αλλαγές στην ομάδα της Κύμης

Έχουμε προσθήκες τριών παιδιών, είχαμε δυο σοβαρούς τραυματισμούς και μια αποχώρηση και η ομάδα συνεχίζει.

Για το προφίλ της Κύμης:

Ο κόουτς μας προπονεί κυρίως πάνω στην άμυνα, προσπαθούμε να κερδίσουμε πάνω από την άμυνα, από εκεί και πέρα δουλεύουμε, προσπαθούμε στην έδρα μας κυρίως να τρέξουμε και να παίξουμε όμορφο μπάσκετ.

Για την αμυντική λειτουργία του Άρη:

Ο Άρης έχει την τρίτη καλύτερη άμυνα, είναι δύσκολο να την διασπάσεις, έχει έμπειρους παίκτες, τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο, έναν προπονητή τον Παναγιώτη Γιαννάκη που επίσης δίνει έμφαση στην άμυνα.

Για τον Λευτέρη Μποχωρίδη:

Με τον Λευτέρη ήμασταν μαζί από τα προ-μίνι, είμαστε φίλοι, ο Λευτέρης πήγε στον Παναθηναικό, δούλεψε πολύ, πήρε κάποιες παραστάσεις και τώρα που γύρισε στο σπίτι του νιώθει πιο άνετα, αυτό φαίνεται και μέσα στο παιχνίδι.

Για το εάν έχουν μιλήσει από τότε που επέστρεψε στον Άρη:

Έχουμε μιλήσει, νιώθει πιο άνετα, νιώθει σαν το σπίτι του, τον αγαπάνε πολύ.

Για το ότι θα βρει απέναντι του τον Λευτέρη Μποχωρίδη:

Ο Λευτέρης θα έρθει δεύτερη φορά στην Χαλκίδα, είχε έρθει και με τον Παναθηναικό τα είχαμε πει.

Για το εάν έχει αντιμετωπίσει άλλη φορά τον Άρη:

Όχι, είναι πρώτη φορά και για εμένα, ήμουν στην Β’ Εθνική και την Α2, θα είναι ένα παράξενο συναίσθημα για εμένα να αγωνιστώ ενάντια στην ομάδα που ήμουν τόσα χρόνια, στην ομάδα που αγάπησα.

Για το εάν θα ήθελε στο μέλλον να φορέσει την φανέλα του Άρη:

Σίγουρα θα ήθελα, ο καθένας θα ήθελε να φορέσει την φανέλα του Άρη, έχω πολλές θετικές αναμνήσεις από τον Άρη, έπρεπε να φύγω, να δουλέψω, να βελτιωθώ και ίσως κάποια στιγμή μπορέσω να παίξω και στον Άρη.

Για την τότε ομάδα που κατέκτησε τα Πανελλήνια:

Ήταν τότε ο Σάσα, ο Λευτέρης (Μποχωρίδης), ο αδερφός μου ο Πέτρος Γερομιχαλός, ο Χριστόφορος ο Κελεσίδης που είναι τώρα στην Λευκάδα με προπονητή τον κ.Κυριαζή.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button