Ποδόσφαιρο

Μπούρμπος: “Μεγάλο αβαντάζ το ότι η ομάδα κερδίζει με μέτριες εμφανίσεις τα ματς”

Ο Χρήστος Μπούρμπος, μίλησε για τον αγώνα με τον ΟΦΗ στη σημερινή media day της ΠΑΕ, αλλά και τη μέχρι στιγμής παρουσία της ομάδας στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ.

Αναλυτικά όσα είπε: 

Για τον αγώνα με τον ΟΦΗ

Σίγουρα είναι ένα ματς το οποίο θεωρητικά είναι δύσκολο. Παίζουμε με μία ομάδα που είναι στα φαβορί για την άνοδο. Έρχεται πληγωμένη. Θα την αντιμετωπίσουμε, όπως, κάνουμε με κάθε ομάδα. Έτσι θα δούμε και αυτό το ματς.

Για την εικόνα του φετινού Άρη

Σίγουρα είναι τα αποτελέσματα. Μεγάλο αβαντάζ το ότι η ομάδα κερδίζει με μέτριες εμφανίσεις τα ματς. Δίνει την αγωνιστικότητα, την οποία θεωρώ από την πλευρά μου, είναι ένας λόγος που έχουμε κάνει το επτά στα επτά. Η αυταπάρνηση για το αποτέλεσμα. Είναι η διαφορά με πέρσι. Ένα κομμάτι που μας έλειπε.

Για το αν θα δώσουν… μισή άνοδο τα ματς με ΟΦΗ και Παναιγιάλειο

Για μένα είναι πάρα πολύ νωρίς. Έχει δρόμο πολύ ακόμα. Μέχρι να εξασφαλίσεις μαθηματικά την άνοδο. Πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος. Πρέπει να τα βλέπουμε έτσι όλα τα ματς.

Για την παρουσία του κόσμου

Είμαστε ευχαριστημένοι. Παιχνίδι με το παιχνίδι, όλο και περισσότεροι στο γήπεδο. Το ξέραμε. Και τα άλλα παιδιά, γνωρίζουν, ποιος είναι ο κόσμος του Άρη. Θεωρώ ότι μπορεί να δώσει κι άλλο. Μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, έναν από τους στόχους, είναι να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο.

Για το γεγονός πως η ομάδα μπαίνει νωχελικά στα ματς

Αν δεν μπορεί ο κόουτς, δεν μπορούμε κι εμείς. Θεωρώ ότι ένα ήταν το ματς που δεν μπήκαμε όπως έπρεπε. Κι ήταν με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Προσπαθούμε για το καλύτερο. Το πρόβλημα, έρχεται εκεί πέρα. Αν και δεν είναι αυτό το πρόβλημα. Θέλουμε λύσεις να μην μας κοστίσει. Εύχομαι να μην μας ξαναγίνει γιατί είναι ψυχολογικά δύσκολο να γυρίζεις τα αποτελέσματα.

Για το μέλλον του στην ομάδα, αν θέλει να μείνει και του χρόνου.

Ναι. Περιμένουμε τα διαδικαστικά, έχουν γίνει κάποιες κουβέντες. Περίμενα από φέτος να ήμασταν στη Σούπερ Λίγκα. Υπάρχουν άνθρωποι που εκτιμούν τη δουλειά.

Για τη φυσική κατάσταση

Σίγουρα είναι και αυτός ο λόγος. Έρχονται παίκτες πιο αθλητικοί, πιο πεπειραμένοι. Σίγουρα δεν πρέπει να έχουμε κενά στην απόδοσή μας στα ματς, για να μην τρέχουμε στη συνέχεια.

Για το δύσκολο πρόγραμμα μετά την διακοπή

Κατά τη δική μου άποψη, υπάρχουν παιδιά που μπορούν να παίξουν πολύ καλύτερα. Υπάρχει βάθος στην ομάδα. Κάποιες φορές κρίνουμε ένα παιδί από ένα ματς. Είναι λάθος. Υπάρχουν ισάξιοι παίκτες στην ομάδα και μπορούν να βοηθήσουν στο πρωτάθλημα από εδώ και στο εξής.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button