Ποδόσφαιρο

Βάλτε λουκέτο! Γελοία διαιτησία, αποφάσισε το αποτέλεσμα

Με τον τραγικό Μάρτινς να δίνει ρεσιτάλ κακής διαιτησίας και τον Άρη να έχει τεράστιες ευκαιρίες με Καμάτσο-Μπράμπετς αλλά και έχοντας χάσει τον Καμαρά με τραυματισμό, “ήρθε” η ήττα με 1-0

Από την μία η άθλια διαιτησία του Πορτογάλου που προχώρησε σε απόφαση-εφεύρεση για να μην μετρήσει το γκολ του Άρη, δεν έδωσε δεύτερη κίτρινη στον Βρουσάι ενώ υπήρχαν και διαμαρτυρίες για φάουλ στον Νταρίντα πριν το τέρμα του Ροντρίγκεζ… Από την άλλη, η ατυχία με τις τεράστιες ευκαιρίες των Καμάτσο και Μπράμπετς, με τον πρώτο να έχει δοκάρι…

Με όλα αυτά, το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό (1-0) για τον Άρη στον πρώτο προημιτελικό με τον Ολυμπιακό, με τους “κίτρινους” να έχουν απέναντί τους μια… γελοία διαιτησία και αυτό να τους “φρενάρει” στο να πάρουν θετικό αποτέλεσμα σήμερα. Η κατάσταση με τους διαιτητές, πλέον, έχει ξεφύγει και γίνεται ολοένα και πιο κωμική… Εκτός των παραπάνω, ο Άρης είχε και το πρόβλημα τραυματισμού του Καμαρά.

Δεν μέτρησε γκολ του Άρη μετά από “ανακάλυψη” του διαιτητή!

Στο 3′ ο Καμαρά βγήκε απέναντι από τον Τσολάκη αλλά υποδείχτηκε σε θέση οφσάιντ ενώ στο 5′ ο Μαυριτανός δεν πρόλαβε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα μετά από σέντρα του Ιτούρμπε από τα αριστερά, σε μια επικίνδυνη στιγμή που έγινε από πλευράς Άρη. Στο 8′ ο Κουέστα έδιωξε σε σέντρα του Ροντρίγκεζ και στο 14′ η ομάδα του Πάρντιου κέρδισε το πρώτο κόρνερ.  

Στο 16′ ο Άρης προηγήθηκε μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μαντσίνι. Επειτα από κεφαλιά, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα αλλά το τέρμα των “κιτρίνων” δεν μέτρησε. Ο Πορτογάλος διαιτητής καθώς η μπάλα βρισκόταν στον αέρα, σφύριξε και “καθάρισε” την φάση για τους Πειραιώτες. Ωστόσο, αρχικά ουδείς κατάλαβε τι ακριβώς παράβαση υπήρχε και δεν μέτρησε το τέρμα. Ειπώθηκε, ότι δόθηκε επιθετικό φάουλ από τον Καμαρά, κάτι που δεν συνέβη!

Ο Μάρτινς “έπνιξε” δεύτερη κίτρινη στον Βρουσάι, διαμαρτυρίες στο 1-0 και πρόβλημα τραυματισμού ο Καμαρά

Αργότερα ο Πορτογάλος διαιτητής θα μπορούσε να δώσει δεύτερη κίτρινη στον Βρουσάι και να αποβληθεί ο τελευταίος αλλά… έκλεισε τα μάτια. Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με 1-0 στο 31′ με τέρμα του Ροντρίγκεζ. Πάντως, υπήρξαν διαμαρτυρίες από τους παίκτες του Άρη για φάουλ στον Νταρίντα πριν το γκολ. Στην συνέχεια, αλλαγή έγινε ο Καμαρά, λόγω προβλήματος που αντιμετώπισε και τη θέση του πήρε ο Γκρέι. Το ημίχρονο τελείωσε με 1-0, με τραγική διαιτησία από τον Μάρτινς…

Πολλές αλλαγές από τον Πάρντιου στο β΄ μέρος, σημαντική επέμβαση από Κουέστα

Στο 56′ ο Κουέστα ήταν σε ετοιμότητα, σε σημαντική φάση του Ολυμπιακού. Ο Ελ Αραμπί βγήκε τετ-α-τετ όμως ο Κουέστα αντέδρασε σωστά. Μετά, ο πορτιέρο του Άρη απέκρουσε και σουτ του Μασούρα, ο οποίος βρέθηκε κι αυτός απέναντι από τον Κουέστα, ωστόσο υποδείχτηκε σε θέση οφσάιντ.

Ο Πάρντιου είχε προχωρήσει σε αλλαγές, με τους Εμπακατά και Καμάτσο να αντικαθιστούν τους Οντουμπάτζιο και Ματέο αλλά ως το 60′ δεν κατάφεραν να βοηθήσουν. Στο ντέρμπι πέρασε και ο Πάλμα αντί του Ιτούρμπε ενώ ένα μακρινό σουτ του Φαμπιάνο στο 66′, ήταν κακό. Αργότερα, χρόνο πήρε και ο Ντουκουρέ και εκτός βγήκε ο Μαντσίνι στο 69′.

Δοκάρι ο Καμάτσο και μεγάλη ευκαιρία με Μπράμπετς!

Ο Άρης δεν μπορούσε να “απειλήσει” τον Ολυμπιακό και στο 77′ το κόρνερ από τους “κίτρινους” δεν “έφερε” κάποια επικίνδυνη στιγμή. Στο 79′ η ομάδα του Πάρντιου έφτασε κοντά στο γκολ και είχε δοκάρι! Ο Γκρέι δημιούργησε τη φάση, γύρισε την μπάλα στον Καμάτσο ο οποίος σούταρε και η μπάλα πήγε στο δοκάρι!

Αργότερα, στο 81′, ο Μπράμπετς έπιασε την κεφαλιά στην μικρή περιοχή και ο Τζολάκης έδιωξε σε κόρνερ, σε μια μεγάλη στιγμή. Στο 85΄ δεν δόθηκε φάουλ υπέρ του Πάλμα έξω από την περιοχή και στο 86′ ο Κουέστα αντέδρασε σωστά σε σουτ του Μπακαμπού. Ο Ισπανός “έσωσε” τον Άρη και σε κοντινό τελείωμα του Μπουχαλάκη. Στην τελευταία φάση ο Ετέμπο έπιασε το σουτ αλλά ήταν άτυχος και η μπάλα έφυγε άουτ. Ετσι, το ματς τελείωσε με 1-0.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τζολάκης, Ρέτσος, Αραμπί (69′ Μπακαμπού), Ανδρούτσος (65′ Ρέαμπτσιουκ), Βρουσάι (80′ Μπουχαλάκης), Μασούρας, Κασάμι (64′ Χάμες), Ινμπόμ Χουάνγκ, Σαμασέκου, Ντόι και Γκάρι Ροντρίγκες (69′ Ροντινέι).

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Οντουμπάτζιο (56′ Εμπακατά), Μαζικού, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Ντάριντα, Ματέο Γκαρσία (46′ Καμάτσο), Ετέμπο, Μαντσίνι (69′ Ντουκουρέ), Ιτούρμπε (65′ Πάλμα) και Καμαρά (35′ Γκρέι).

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button