Ποδόσφαιρο

“Αυστριακή” υπόθεση το νούμερο ένα στο Άρης-Παναιτωλικός

Δυο τερματοφύλακες από την Αυστρία θα υπερασπιστούν τα δίχτυα των δύο ομάδων (εκτός απροόπτου) στον αγώνα του Άρη ενάντια στον Παναιτωλικό.

Από την πλευρά των κιτρινόμαυρων, ο Φαμπιάν Έμαν είναι ένας από τους παίκτες στους οποίους στηρίζεται το ποδόσφαιρο της χώρας του για το μέλλον.

Βασικός και αναντικατάστατος στους “μικρούς” και πλέον έχοντας την ευκαιρία του και στον Άρη έπειτα από τον τραυματισμό του Χουλιάν Κουέστα.

Για τους “κυανοκίτρινους” από άλλη, την εστία τους υπερασπίζεται ο Κρίστοφερ Κνετ, τερματοφύλακας που ο Παναιτωλικός απέκτησε το καλοκαίρι από την Βάκερ Ίνσμπουργκ.

Πάντως έως τώρα ο πορτιέρε της ομάδας του Αγρινίου δεν έχει δείξει ότι μπορεί να κάνει την διαφορά, καθώς έχει δεχθεί 12 γκολ σε επτά αγώνες και η ομάδα του έχει την χειρότερη άμυνα μετά από τον Βόλο.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button