ΕρασιτέχνηςΠοδόσφαιρο

ΑΣ Άρης: Ένα από καρδιάς «ευχαριστώ» στον Ευάγγελο Βουτσά

Τον Ευάγγελο Βουτσά, υπεύθυνο του γυναικείου ποδοσφαίρου του Άρη, ευχαρίστησε ο ΑΣ Άρης για τη συνεισφορά του στο τμήμα μέσω ανακοίνωσής του.

Διαβάστε την ανακοίνωση που ανέβηκε στο arisac.gr:

«Το τμήμα Ποδοσφαίρου Γυναικών του ΑΡΗ μπαίνει σε μία νέα εποχή, με την ανάληψη των τυχών του από την ΠΑΕ ΑΡΗΣ. Σ’ αυτό το σημείο, ο Α.Σ. ΑΡΗΣ νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει με τον πιο θερμό τρόπο έναν άνθρωπο που ήταν ο θεμέλιος λίθος για την εξαιρετική παρουσία της ομάδας στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής.

Ο λόγος για τον Ευάγγελο Βουτσά. Ήταν αυτός που με προσωπικές και οικονομικές θυσίες, όχι μόνο κράτησε ζωντανό το τμήμα, αλλά το διατήρησε σε υψηλό επίπεδο. Η προσφορά του στο τμήμα και κατ’ επέκταση στον σύλλογο είναι πολύ μεγάλη και ένα «ευχαριστώ» είναι λίγο για να τονίσει τη σημασία της.

Ευχόμαστε στον Ευάγγελο Βουτσά ό,τι καλύτερο σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Ήταν, είναι και θα είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας της ομάδας Ποδοσφαίρου Γυναικών και φυσικά του Α.Σ. ΑΡΗΣ.

Θα ήταν μεγάλη παράλειψή μας αν ως Α.Σ. ΑΡΗΣ δεν ευχαριστούσαμε θερμά και τη Ρία Κολλήγα για τη μεγάλη προσφορά της όλα αυτά τα χρόνια. Τη… ζωντανή ιστορία του Ποδοσφαίρου Γυναικών του ΑΡΗ, η οποία αγωνίστηκε στην ομάδα μας από το 2008 έως το 2017 και στη συνέχεια διετέλεσε γενικός αρχηγός του τμήματος.»

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button