Ποδόσφαιρο

Καρατζιοβαλής: «Όποιος έχει δει την πύρινη λαίλαπα από κοντά μπορεί να καταλάβει»

Στο Yellow Radio 101,7 και στην εκπομπή «Αθλητικό X-Press» φιλοξενήθηκε ο βετεράνος τερματοφύλακας του Άρη και πάντα μάχιμος πυροσβέστης, Δημήτρης Καρατζιοβαλής.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Αρχικά ανέφερε:

Εγώ ανήκω στο πυροσβεστικό κλιμάκιο του Μαρμαρά και μέχρι στιγμής εμείς είμαστε καλά. Ας ελπίσουμε ότι το καλοκαίρι δεν θα μας συμβεί τίποτα κακό.

Για το επάγγελμα του πυροσβέστη το καλοκαίρι:

Είναι κάτι πάρα πολύ δύσκολο και ιδίως τώρα με την κλιματική αλλαγή το πυροσβεστικό σώμα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή. Όλα τα χρόνια δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας, αλλά οι συνθήκες είναι αντίξοες, οι θερμοκρασίες υψηλές και τα επάγγελμα μας είναι πολύ δύσκολο.

Για την κριτική που δέχονται οι πυροσβέστες:

Όποιος έχει δει την πύρινη λαίλαπα από κοντά μπορεί να καταλάβει πόσο δύσκολο είναι αυτό το κομμάτι, ελάχιστοι άνθρωποι στην Ελλάδα θα μπορούσαν να το κάνουν.

Πάνω από όλα είναι οι ανθρώπινη ζωή, μας ενδιαφέρει να μην είναι κάποιος εγκλωβισμένος. Είναι τόσο δύσκολα τα πράγματα, οι χρόνοι είναι τόσο μικροί, όταν αυξάνεται η ένταση του αέρα είναι πολύ δύσκολο να κόψεις μια φωτιά.

Για το πως αντιμετωπίζει την δουλειά του:

Υπάρχει σεβασμός και αγάπη σε αυτό που κάνω. Όπου και αν έχω πάει προσπαθώ να αντιμετωπίσω τα συμβάντα με ψυχραιμία. Όλοι όσοι βρίσκονται στην πυροσβεστική προσπαθούν για το καλύτερο.

Για αυτό το διάστημα:

Είμαστε όλοι σε επιφυλακή αυτές τις μέρες, μακάρι να τελειώσει γρήγορα όλο αυτό και να επανέλθει η ηρεμία, μακάρι να πέσει η θερμοκρασία.

Για τον Άρη:

Ήταν άδικος ο αποκλεισμός από την Αστάνα, ο Άρης αν δεν έμενε με 10 παίκτες θα είχε κλειδώσει το ματς. Ήταν κακό αυτό για το οικονομικό κομμάτι. Νομίζω πάντως ότι ο Άρης θα μπορούσε να είχε περάσει.

Από εκεί και πέρα πιστεύω ότι οι μεταγραφές θα φέρουν καλύτερα αποτελέσματα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button