Ποδόσφαιρο

Από τον τα παιδιά-θαύματα του Άγιαξ μέχρι τον… Κρίκιτς οι συμπαίκτες του Ντουάρτε

Με ορισμένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου έχει συνεργαστεί ο Λερίν Ντουάρτε, με τον οποίο συμφώνησαν οι κιτρινόμαυροι

Η αρχή έγινε από την Σπάρτα Ρότερνταμ, όπου είχε συμπαίκτη τον Στρούτμαν, επί χρόνια ποδοσφαιριστή της Ρόμα και μέλος της ομάδας που απέκλεισε πέρυσι την Μπαρτσελόνα.

Στον Άγιαξ είχε μαζί του τον Αντερβάιρελντ της δευτεραθλήτρια Ευρώπης Τότεναμ, τον πρώην παίκτη των Λίβερπουλ, Γιουβέντους, Σεβίλης, Πόουλσεν αλλά και τον Μπόγιαν Κρίκιτς, ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ευρώπης εκείνη την εποχή.

Ακόμη στο club συμπεριλαμβάνεται ένας νυν “μπλαουγκράνα” ο Τζάσπερ Σίλεσεν, ο Γιαγιά Σανογκό της Άρσεναλ όπως και… η μισή ομάδα-θαύμα του Άγιαξ.

Συγκεκριμένα ο Ντουάρτε έχει συνυπάρξει στον Αίαντα με τους Φαν Ντε Μπέεκ, Μπλιντ, Βέλτμαν και Ονάνα στην διάρκεια της παρουσίας του στην ομάδα του Άμστερνταμ.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button