Ποδόσφαιρο

“Απίστευτος χαρακτήρας, δουλευταράς και επαγγελματίας ο Κομπανί”

Στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή “Αθλητικό X-Press” φιλοξενήθηκε ο υπεύθυνος τύπου της πρώην ομάδα του Μπιέλ Κομπανί, Πολύβιος Πάλιουρας

Αναλυτικά όσα είπε στους Γιώργο Τότσικα και Ιάσονα Μίσχο:

Για τον χαρακτήρα του και τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά:

Θα ξεκινήσω από τον χαρακτήρα, ο Μπιέλ είναι ένα παιδί που ξεχωρίζει, πολύ καλό παιδί και χαρακτήρας, δεν θα δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα ούτε σε συμπαίκτες τους ούτε σε προπονητές, είναι υπάκουος ποδοσφαιριστής, δουλεύει πάρα πολύ σκληρά υπό τις οδηγίες κάθε προπονητή, είναι ευχαρίστηση να δουλεύει μαζί του, είναι ένας απίστευτος χαρακτήρας.

Αγωνιστικά αγωνίζεται ως αμυντικός, δεξιός μπακ, αλλά και ως στόπερ,ενώ έχει την πολυτέλεια να παίξει ως αμυντικό χαφ. Δύσκολα θα ζητήσει αλλαγή ή θα κουραστεί, είναι δουλευταράς και σωστός επαγγελματίας. Είναι γνώστης του ποδοσφαίρου.

Ο ίδιος έχει μια ακαδημία ποδοσφαίρου στην Μαγιόρκα, όπου μαθαίνουν ποδόσφαιρο τα μικρά παιδιά.

Για το αν είναι ελεύθερος και το κασέ του:

Έληξε το συμβόλαιο του με την Πάφο, το συμβόλαιο του δεν ήταν από τα υψηλά. Έπαιρνε περίπου 6.000-7.000 ευρώ το μήνα.

Για την σύμπτωση του ονόματος του με τον Βενσάν Κομπανί, τον Βέλγο διεθνή της Σίτι:

Όταν ήρθε στην Κύπρο είναι αλήθεια έγινε μια συζήτηση, αλλά και η πλάκα που γίνεται συνήθως γύρω από το όνομά του. Αλλά από κεί και πέρα, η κίνηση του Άρη είναι στη σωστή κίνηση για τον Κομπανί γιατί είναι ένας πολύ καλός επαγγελματίας.

Για τον Άρη και τον τιμ μάνατζερ της Πάφου που είναι Αρειανός:

Πιστέψτε με ότι εδώ στην Κύπρο ο Άρης μια ιστορική ομάδα έχει πολλούς οπαδούς και υποστηρικτές. Για να μην πω ότι ο τιμ μάνατζερ της Πάφου, ο Σίμος Παναρέτου, είναι φίλαθλος του Άρη και μάλιστα παίρνει κάθε χρόνο διαρκείας! Είναι φανατικός Αρειανός και όταν μπορεί ταξιδεύει και βλέπει τον Άρη. Είναι από μικρός φίλαθλος του Άρη, μια ομάδα που έχει εκπληκτικό κόσμο. Με αυτήν την ατμόσφαιρα που δημιουργεί σίγουρα αποτελεί μαγνήτη για τον καθένα.

 

 

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button