Μπάσκετ

“Ο Αγγέλου είναι 20 ώρες στο τηλέφωνο για να οργανώσει τον νέο Άρη”

Στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή “Αθλητικό X-Press” φιλοξενήθηκε ο Γιώργος Αγγέλου, παίκτης του Περιστερίου και γιος του προπονητή του Άρη, Βαγγέλη Αγγέλου.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα και Ιάσονα Μίσχο:

Για το μπασκετικό camp στη Χαλκίδα είπε:

Αυτή τη στιγμή είμαστε στην 5η μέρα του camp, είμαστε σε μισά και το απόγευμα έχουμε κάποια διαγωνιστικά παιχνίδια. Όλη η οικογένεια είναι αφοσιωμένη στο μπάσκετ και με βοηθάνε εδώ στο camp και πραγματικά έχουμε χαρεί γιατί είναι και η πρώτη φορά που το κάνουμε. Σήμερα είχαμε εδώ τον Γιάννη τον Αθηναίου. Είναι ένα μπασκετικό camp το οποίο και εγώ και ο πατέρας και ο μεγαλύτερος αδερφός μου που έχουμε περάσει και τρεις από την Χαλκίδα βρήκαμε έναν τρόπο να δώσουμε πίσω στην μπασκετική κοινωνία της Χαλκίδας και να ανταποδώσουμε αυτό που μας έχουνε δώσει.

Για τις μεταγραφές του camp είπε:

Ναι, ήτανε μεγάλη μας τιμή. Εγώ εκμεταλλεύτηκα το γεγονός ότι ο πατέρας μου έχει προπονήσει και έχει κρατήσει καταπληκτικές σχέσεις με παίκτες όπως είναι ο Γιώργος Πρίντεζης και με μάνατζερ του Τζέιμς Γκιστ. Μέσω αυτών των σχέσεων καταφέραμε και φέραμε τεράστιους αθλητές. Περιμένουμε το Σάββατο τον Ίαν Βουγιούκα, σήμερα είχαμε τον Βασίλη Σκουντή από τον OTE TV. Προσπαθήσαμε να φέρουμε έναν άνθρωπο που υπηρετεί το μπάσκετ από μία άλλη σκοπιά. Μας περιέγραψε στιγμές από το μπάσκετ τις οποίες εμείς δεν θυμόμαστε. Ο κ. Βασίλης είναι στην Αμερική συχνά γιατί μεταδίδει αγώνες και τα παιδιά ήταν ιδιαίτερα χαρούμενα και ρωτούσαν για τον Λεμπρόν Τζέιμς και τον Στεφ Κάρι.

Για το αν θα ασχοληθεί με την προπονητική είπε:

Εμένα μ’αρέσει να δίνω μία πληροφορία την οποία την έχω κερδίσει από την καθημερινή προπόνηση. Εγώ δεν σκέφτομαι να ασχοληθώ με την προπονητική όσο συχνά ασχολείται ο αδερφός μου. Εγώ έχω πάρει το γονίδιο από την μαμά η οποία έπαιζε και αυτή μπάσκετ παλιά.

Για τα σχέδια του είπε:

Εγώ έχω προπονητή τον Αργύρη Πεδουλάκη και είμαι πολύ πεφήφανος καθώς έχω μάθει ότι θέλει να συνεχίσει μαζί μου στην ομάδα. Δεν έχουμε μιλήσει ακόμα γιατί θέλει πρώτα κλείσει τους Αμερικάνους. Δεν θα μπορώ την άλλη εβδομάδα να μιλήσω με το Περιστέρι γιατί είμαι εδώ με το camp. Πιστεύω την Κυριακή που θα τελειώσω, την Δευτέρα να κατέβω στην Αθήνα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και από την πορεία μας φέτος, έχω συμβόλαιο για άλλη μία χρονιά αλλά δούμε δεν ξέρω τι προτάσεις έχουν.

Για την πορεία του στην Αμερική είπε:

Ήμουν πολύ τυχερός στο μπασκετικό κομμάτι. Το μπάσκετ με βοήθησε να σπουδάσω γιατί πήρα μία υποτροφία για την Αμερική μέσω της εθνικής εφήβων που ήμουν το 2012 στην Λιθουανία στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα, ήμουν συμπαίκτης με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Όταν ο Γιάννης έβαζε 50 πόντους και τράβαγε 3-4 παίκτες και μέσω του σουτ μου που με βοήθησε πολύ σε αυτό ήμουν στην τυχερή θέση να πάρω υποτροφία στην Αμερική και έστειλα κάποια δικά μου βίντεο. Πήρα τρομερές εμπειρίες και πήρα δύο πτυχία το ένα στο μάρκετινγκ και το ένα στα οικονομικά και άμα δεν βγει το μπάσκετ θα έχω και ένα μπακ απ.

Για το τι σκέφτεται ο Βαγγέλης Αγγέλου είπε:

Αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ότι ο μπαμπάς είναι γύρω στις 20 ώρες στο τηλέφωνο, προσπαθεί να οργανώσει μία ομάδα όσο καλύτερα μπορεί. Δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες αλλά θα ήθελα να πω σε εσάς και τον κόσμο της Θεσσαλονίκης ότι ο Βαγγέλης από το πρωί μέχρι το βράδυ ασχολείται με την ομάδα, μιλάει με μάνατζερ, παίκτες, τον κ. Γουλιέλμο που έχουν μία καταπληκτική σχέση ώστε να κάνει ότι καλύτερο μπορεί σεβόμενος την ιστορία του Άρη. Όλες οι δουλειές που είχε ήταν πάρα πολύ δύσκολες.

Για τον Κλαρκ είπε:

Νομίζω ότι ο Κλαρκ δεν θα είναι στο Περιστέρι.

Για το αν θα έρθει στον Άρη είπε:

Ζούμε σε μία ελληνική κοινωνία όπου ο γιος να παίζει για τον πατέρα του και ο πατέρας να κοουτσάρει τον γιο του βάζει επιπλέον άγχος και στους ίδιους, πόσο μάλλον στον κόσμο του Άρη που όλοι γνωρίζουμε την πίεση για το αποτέλεσμα. Δεν νομίζω ότι θα θέλαμε να γεμίσουμε με άγχος ο ένας τον άλλον. Πάντως από μικρός που έβλεπα τον πατέρα μου στον πάγκο ήθελα να παίξω γι’αυτόν.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button