Ποδόσφαιρο

Καραμανλής: «Σίγουρος ότι θα πετύχει ο Κωφίδης στον Άρη»

Ο υπεύθυνος των ακαδημιών, Δημήτρης Καραμανλής φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή “Αθλητικό X-Press”.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα και Ιάσονα Μίσχο:

Για την χθεσινή εκδήλωση είπε:

Χθες ήταν καθιερωμένη η τελετή λήξης που γίνεται κάθε χρόνο. Ταπεινή εκδήλωση, αυτό που θέλουμε είναι να μπορούμε να προσφέρουμε στις ακαδημίες και να γίνονται καλύτεροι ποδοσφαιριστές τα παιδιά.

Για την φετινή χρονιά είπε:

Εδώ και τρία χρόνια που έχω αναλάβει ως υπεύθυνος ακαδημιών βήμα-βήμα με καλό σχεδιασμό και υπομονή εγώ με τον Πάνο τον Αλεξιάδη φτάσαμε στο χθες, στην τρίτη τελετή λήξης, έχοντας μία πολύ καλή χρονιά. Όλα τα τμήματα μας διαπρέψανε στις κατηγορίες τους, η Κ-14 πήρε το πρωτάθλημα, αυτό μας ικανοποίησε η ιδιαίτερα. Μαζί με την μεγάλη ομάδα αλλάζουμε σελίδα, η μεγάλη ομάδα ανέβηκε στην Σούπερ Λίγκα εκεί που της αρμόζει αλλά και εμείς σαν ακαδημίες είμαστε υποχρεωμένοι να φτάσουμε σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Για την συνεργασία με τον Σάββα Κωφίδη είπε:

Θεωρώ ότι είναι μία σημαντική συνεργασία. Το είχαμε στο μυαλό μας εδώ και μήνες μέσα στον σχεδιασμό για την επόμενη χρονιά. Θεωρούσα ότι ήταν αναγκαίο να έρθει ένας τεχνικός διευθυντής στις ακαδημίες ο οποίος γνωρίζει καλά το τι θα πει ακαδημίες και είναι αναγκαίο να υπάρχει ένας άνθρωπος για τον προγραμματισμό και να τους δίνει μία κατεύθυνση για το πως θα κινηθούν.

Εγώ τον Σάββα τον ήξερα σαν προπονητή αλλά μετά όταν βρεθήκαμε από κοντά και συζητήσαμε κατάλαβα ότι έχει ένα διαφορετικό σκεπτικό στον τρόπο προπόνησης, στον τρόπο αντιμετώπισης των παιδιών. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα πετύχει αυτό. Από 1η Ιουλίου σηκώνουμε τα μανίκια και ξεκινάμε τον σχεδιασμό για την επόμενη χρονιά.

Για το αν είναι στραμμένο το βλέμμα προς την μεγάλη ομάδα για τα παιδιά που έρχονται είπε:

Αυτός είναι ο στόχος μας και αυτός είναι ο λόγος που υπάρχουν οι ακαδημίες στις ομάδες ώστε να μπορέσει η μεγάλη ομάδα να αντλήει τα δικά της παιδιά και να μπορεί να τα χρησιμοποιήσει. Είναι το επόμενο βήμα αυτό και μέσα στις επόμενες μέρες θα κάνουμε ένα ραντεβού με τον κ. Καρυπίδη για το πως θα μπορούμε να λειτουργήσουμε φέτος πιο οργανωμένα και πιο μαζικά.

Για τον Άρη είπε:

Ο Άρης είναι ένας είναι ένα μεγάλο σωματείο με μεγάλη ιστορία και θα πρέπει να δουλεύει συλλογικά.

Για το τι θα ζητήσει από τον Καρυπίδη είπε:

Η δική μου γνώμη και άποψη μετά από τρία χρόνια έχοντας μία σχετική εμπειρία ότι θα πρέπει συνεχώς οι προπονητές μέχρι την Κ-14 που είναι υπό την δική μου αιγίδα αλλά και τα υπόλοιπα τμήματα να έχουν ένα κοινό πλάνο και έναν κοινό τρόπο σκέψης και προπόνησης όπως και η μεγάλη ομάδα φυσικά.

Για το αν θα υπάρχουν και άλλοι συνεργάτες είπε:

Ο ρόλος του Σάββα Κωφίδη σαν τεχνικός διευθυντής είναι αυτός ακριβώς. Αυτός θα επιλέξει τους προπονητές, αυτός θα δώσει τον τρόπο που θα δουλεύουν τα παιδιά. Τώρα πλέον στο τεχνικό κομμάτι θα ήθελα να είναι ο Σάββας.

Για το αν θα υπάρχει μεταφορά για τα παιδιά των δυτικών συνοικιών είπε:

Δεν είμαι έτοιμος να απαντήσω. Είναι πολύ δύσκολο αυτό από οικονομικής πλευράς αλλά το έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας και αυτό γιατί θέλουμε προσεγγίσουμε παιδιά από τις δυτικές συνοικίες. Από πέρυσι έχουν έρθει πάρα πολλά παιδιά από δυτικά και δεν θα κρύψω να πω ότι έρχονται πολλά παιδιά καθημερινά από την επαρχία. Αυτό σημαίνει ότι αναγνωρίζεται το έργο μας και είναι αυτό που μας γεμίζει δύναμη και όρεξη για να συνεχίσουμε.

Για την επιστροφή του Άρη στην Σούπερ Λίγκα:

Περιμένω ότι περιμένει όλος ο φίλαθλος κόσμος του Άρη. Τρία χρόνια ταλαιπωρήθηκε ο κόσμος. Αν μπορέσουμε να πατήσουμε τις πρώτες θέσεις εγώ θα είμαι ικανοποιημένος. Βοηθάει ο κόσμος όσο μπορεί, βοηθάμε και εμείς με τις ακαδημίες, βλέπω με τα διαρκείας ότι υπάρχει μεγάλη ζήτηση που είναι πολύ θετικό και ευελπιστώ του χρόνου να βλέπουμε το Κλεάνθης Βικελίδης γεμάτο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button