Ποδόσφαιρο

Απέλυσε τον προπονητή του πριν τον αγώνα με τον Άρη ο Λεβαδειακός

Την λύση της συνεργασίας με τον προπονητή του αλλά και τον ποδοσφαιριστή Λεονάρντο ανακοίνωσε ο Λεβαδειακός

Αναλυτικά:

«Η Π.Α.Ε. Λεβαδειακός ανακοινώνει ότι η Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών  της Ε.Π.Ο. αποφάσισε την λύση του συμβολαίου του  LEONARDO JOSE APARECIDO MOURA με υπαιτιότητα του ποδοσφαιριστή.

Στα γραφεία της Π.Α.Ε. Λεβαδειακός βρέθηκε σήμερα ο προπονητής Giuzeppe Sannino όπου και είχε συνάντηση με την διοίκηση της ομάδας. Μέσα σε κλίμα αμοιβαίας κατανόησης, σεβασμού και εκτίμησης αποφασίστηκε η από κοινού λύση της συνεργασίας των δυο πλευρών.

Επίσης αποφασίστηκε και η από κοινού λύση της συνεργασίας με τους συνεργάτες του Ιταλού προπονητή Cusatis Giovanni, Albertoli Stefano και Perri Enrico.

Η Π.Α.Ε. Λεβαδειακός τους ευχαριστεί για την μέχρι τώρα άριστη συνεργασία και τους εύχεται καλή σταδιοδρομία με την πόρτα της ομάδας να είναι πάντα ανοικτή γι’ αυτούς”.

Η επόμενη προπονητική λύση θα είναι ελληνική και με βάση την πληροφόρηση που προκύπτει ξεχωρίζει η περίπτωση του Νίκου Καραγεωργίου, ο οποίος έχει θητεύσει και στο παρελθόν στους Βοιωτούς. Στο σχετικά πρόσφατο παρελθόν ο Λεβαδειακός είχε ασχοληθεί και με την περίπτωση του Μιχάλη Γρηγορίου αλλά γενικότερα προκύπτει ότι στην μετά Ανιγκό εποχή δεν μπορεί να σταθεροποιηθεί προπονητής στον σύλλογο.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button