Ερασιτέχνης

Αναστασιάδης:”Ο Άρης έχει βάλει τις βάσεις για να γίνει η πρώτη δύναμη στην Βόρεια Ελλάδα”

Στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή “Αθλητικό X-Press” φιλοξενήθηκε ο έφορος του κολυμβητικού τμήματος, κ.Τάσος Αναστασιάδης

Αναλυτικά όσα είπε στους Γιώργο Τότσικα και Ιάσονα Μίσχο:

Αρχικά για τις νέες διακρίσεις του Άρη σε παγκόσμιο επίπεδο σχολίασε:

Ήταν το παγκόσμιο σχολικό πρωτάθλημα που έγινε στο Μαρόκο, ο Άρης εκπροσωπήθηκε με τρεις αθλητές, είναι ο Σάββας ο Θώμογλου που βγήκε πρώτος στον κόσμο στα 200μ. πρόσθιο, είναι η Μ.Χατζή η οποία βγήκε τρίτη στα 200 μικτή, και ο Δημήτρης που βγήκε 7ος στα 200μ. μικτή στον τελικό.

Για τον Σάββα Θώμογλου:

Πριν από δύο χρόνια όταν τον έφερα στον Άρη είχαμε μιλήσει για έναν αθλητή που ίσως είναι ο διάδοχος του Γρηγοριάδη, και όλα δείχνουν ότι βαδίζει σε αυτόν τον δρόμο.

Για να γίνει όμως αυτό ο Σάββας θα πρέπει να μείνει ταπεινός όπως είναι, να δουλέψει όπως κάνει μέχρι τώρα.

Το παιδί το οποίο έρχεται από την Βέροια κάθε μέρα για να προπονηθεί.

Για το εάν το μυστικό είναι η οργάνωση ή τα χρήματα:

Είναι και τα δύο μαζί, αλλά ειδικά στην κολύμβηση αν δεν έχεις οργάνωση δεν μπορείς να πετύχεις τίποτα, αλλά αυτά τα παιδιά ειδικά, το ένα είναι από την  Βέροια,  τα Ιωάννινα και την Πτωλεμαίδα, δεν βρέθηκαν τυχαία αυτά τα παιδιά.

Η δουλειά φυσικά συνεχίζεται, θέλει και κόπο, θέλει και χρόνο, θέλει και χρήμα, αλλά αν έρχονται τα αποτελέσματα αυτό τα υπερκαλύπτει όλα.

Για το εάν ο Άρης μπορεί να φτάσει στο σημείο να είναι η πρώτη δύναμη σε Θεσσαλονίκη και Μακεδονία:

Αυτός είναι ο στόχος μας, έχουν μπει οι βάσεις, πλέον παίρνουμε τους καρπούς, όσοι ασχολούνται με τον υγρό στίβο γενικότερα βλέπουν ότι ο Άρης έχει βάλει τις βάσεις για να γίνει η πρώτη δύναμη στην Βόρειο Ελλάδα.

Για την συνεχή αύξηση στις εγγραφές στο κολυμβητικό τμήμα:

Αυτό μας γεμίζει ικανοποίηση και χαρά, όταν έχεις πρωταθλητές στο δυναμικό σου, ένα παιδί που ξεκινάει την κολύμβηση θα έρθει να ανταγωνιστεί με τους καλύτερους.

Έτσι η ροή των παιδιών αυξάνεται από την Θεσσαλονίκη και όλη την Μακεδονία.

Για τα επόμενα “ραντεβού” του κολυμβητικού τμήματος:

Το πρόγραμμα τώρα ξεκινάει για αυτούς, σε έναν μήνα είναι το Πανελλήνιο πρωτάθλημα που θα γίνει στο ΟΑΚΑ, έχουμε τους μεσογειακούς αγώνες που θα έχουμε επίσης αθλητές του Άρη, το Πανευρωπαϊκό νέων και την Ολυμπιάδα των νέων.

Για το τι πρέπει να συμβεί στον Α.Σ. γενικότερα:

Αυτό είναι μια μεγάλη κουβέντα, τα τμήματα που τα έχουν ζητήσει και τα έχουν αναλάβει άνθρωποι πηγαίνουν καλά, το ιδανικό για εμένα είναι όλα τα τμήματα να πάνε σε ανθρώπους και αυτοί οι άνθρωποι να εξασφαλίσουν ότι δεν θα δημιουργήσουν χρέη.

Για το εάν μπορούμε να περιμένουμε κάποιον τίτλο την φετινή σεζόν:

Θα το παλέψουμε, να γίνει σε πανελλήνιο επίπεδο, είναι δύσκολο αλλά θα το παλέψουμε.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button