Ποδόσφαιρο

Έμαν: Έχει την ευκαιρία που… άρπαξαν Βελλίδης και Διούδης

Δεν είναι κάτι καινούργιο για την οικογένεια του Άρη να δίνεται ευκαιρία σε κάποιον νεαρό τερματοφύλακα, με όλο τον κόσμο να ελπίζει πως ο Έμαν θα την “αρπάξει από το μαλλιά”

Αμφότερες οι “ιστορίες” έρχονται την τελευταία 10ετία, με τον Μάρκο Βελλίδη να είναι ο πρώτος που πήρε την ευκαιρία από το… πουθενά.

Ο Μιχάλης Σηφάκης τραυματίστηκε στο ξεκίνημα της σεζόν 2011/2012 με τον Μάρκο Βελλίδη να παίρνει την ευκαιρία και να καθιερώνεται κάτω από τα δοκάρια των κιτρινόμαυρων. 

Έπαιξε σε 28 παιχνίδια, ενώ η συμβολή του ήταν σημαντική στο διάστημα από τον Νοέμβριο μέχρι τον Μάρτιο, όπου οι κιτρινόμαυροι είχαν 10 νίκες, 6 ισοπαλίες και μόλις τρεις ήττες σε 19 παιχνίδια.

Έδωσε τα σκήπτρα στον Διούδη

Η δεύτερη περίπτωση ήταν αυτή του Σωκράτη Διούδη. Την σεζόν 2012/13 με εξαίρεση τους πρώτους τρεις αγώνες (υπάρχει θέμα μεταξύ Βελλίδη-Άρη) ο νεαρός τότε Διούδης βρισκόταν στον πάγκο.

Αυτό συνέχισε να συμβαίνει μέχρι την ήττα του Άρη στην Κρήτη με 2-0 από τον Πλατανιά. Ο Μάρκος Βελλίδης που αντιμετώπιζε ορισμένα προβλήματα τραυματίστηκε, με τον Σωκράτη Διούδη να παίρνει και πάλι την ευκαιρία.

Ξεκίνησε στο 1-0 επί του Παναθηναϊκού και αγωνίστηκε βασικός σε εννέα αγώνες, με τον Άρη να συγκεντρώνει συνολικά 14 βαθμούς, ενώ είχε συγκεντρώσει 19 στους υπόλοιπους 21 αγώνες! 

Άξιο αναφοράς και το χειροκρότημα του κόσμου σε γκολ που δέχτηκε ο Άρης μετά από δικό του λάθος, στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.

Μένει να φανεί, αν και ο Φαμπιάν Έμαν θα εκμεταλλευτεί με τον αντίστοιχο τρόπο την ευκαιρία που του δίνεται…

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button