Ποδόσφαιρο

Άτυχος ο Άρης στα Γιάννενα, γνώρισε την ήττα με αυτογκόλ

Την πρώτη του ήττα γνώρισε ο Άρης από τον ΠΑΣ Γιάννενα δεχόμενος ένα τυχερό γκολ

ΕΚΠΛΗΞΗ ΑΠΟ ΕΡΕΡΑ

Ο Πάκο Ερέρα πραγματοποίησε την έκπληξη με τη χρησιμοποίηση του Κολάσο, στο αριστερό άκρο της άμυνας. Οι υπόλοιποι ήταν οι ίδιοι με το ματς κόντρα στον Λεβαδειακό, αλλά και στα προηγούμενα. Ο Κουέστα κάτω από τα δοκάρια με τους Δεληζήση, Βέλεθ, και Τζανακάκη στην άμυνα. Μπάσα και Ματίγια στη μεσαία γραμμή, με τους Γκαρσία, Γκάμα, Ντιγκινί και Γιουνές στην επίθεση, στο γνωστό σχηματισμό του 4-2-3-1.

ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΟ ΔΟΚΑΡΙ!

Από το ξεκίνημα του αγώνα ο Άρης προσπάθησε να επιβάλλει τον ρυθμό του. Σε αντίθεση με τον ΠΑΣ, που περίμενε για μία κόντρα επίθεση. Η Πρώτη τελική ωστόσο στο ματς με τον σουτ του Μυστακίδη να περνά πάνω από την εστία του Κουέστα στο 19’. Στο 29΄η μεγάλη ευκαιρία του Άρη να ανοίξει το σκορ. Φοβερή ατομική προσπάθεια του Γκαρσία, το πλασέ του Αργεντινού στο οριζόντιο δοκάρι του Βελλίδη! Στο αμέσως επόμενο λεπτό, σημαντική ευκαιρία για τον ΠΑΣ, με τον Βιδάλ να νικιέται από τον Κουέστα, ενώ στο ίδιο λεπτό ατομική ενέργεια και σουτ του Μυστακίδη, ψηλά άουτ.  Ο Κολάσο στο 31΄δοκίμασε το αριστερό του πόδι, αλλά μπλόκαρε ο Βελλίδης, ενώ στο 36΄το σουτ του Γκάμα από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής, πέρασε λίγο έξω από την εστία του ΠΑΣ. Στο υπόλοιπο του πρώτου μέρους, οι παίκτες του Πάκο Ερέρα έφταναν έξω από την μεγάλη περιοχή των γηπεδούχων, αλλά έλειπε το καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια.

ΑΥΤΟΓΚΟΛ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΠΑΣ

Η εικόνα του Άρη στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήταν καθόλου καλή. Οι «κιτρινόμαυροι» δεν μπόρεσαν να απειλήσουν την εστία του ΠΑΣ, με την τύχη να τους γυρνά και την πλάτη. Στο 65΄ο Γκαρσία έχασε τη μπάλα, ο ΠΑΣ έφτασε στην μεγάλη περιοχή του Άρη, ο Λέο σούταρε, με την πάλα να κοντράρει στον Δεληζήση και να καταλήγει στα δίχτυα του Κουέστα για το 1-0 των γηπεδούχων. Ο Πάκο Ερέρα άργησε να κάνει αλλαγές, για να αλλάξει την εικόνα του Άρη, που έδειχνε κουρασμένος και χωρίς καθαρό μυαλό. Τις έκανε μαζεμένες στο 80΄και τις τρεις! Οι «κιτρινόμαυροι» αναθάρρησαν  και προσπάθησαν έχοντας μονίμως τη μπάλα στα πόδια να βρουν ρήγματα στην καλά οργανωμένη άμυνα του ΠΑΣ. Η κεφαλιά του Δεληζήση στο 84΄κατέληξε άουτ μετά το φάουλ του Ματίγια, ενώ στο 86΄ο Άρης έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Γκάμα! Ο Πορτογάλος σούταρε με δύναμη από τα αριστερά, ο Βελλίδης εντυπωσιακά απομάκρυνε τον κίνδυνο για την ομάδα του.

Στο 94΄μάλιστα, ο Γιώργος Δεληζήσης, έχασε σπουδαία ευκαιρία να ισοφαρίσει και να εξιλεωθεί, αλλά το πλασέ του φάτσα με τον Βελλίδη, κατέληξε ελάχιστα άουτ, με το 1-0 να μένει μέχρι το τέλος.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΣ (Γ. Πετράκης): Βελλίδης, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Λίλα, Σκόνδρας, Μπουκουβάλας, Τσικάρσκι, Βιδάλ (89΄Σιόντης), Νικολιάς, Μυστακίδης (63΄Κριζμάν), Λεό (75΄Αθανασιάδης)

ΑΡΗΣ (Π. Ερέρα): Κουέστα, Δεληζήσης, Βέλεθ, Κολάσο, Τζανακάκης, Μπάσα (81΄Σιώπης), Ματίγια, Γκαρσία (81΄Μαρτίνες), Γκάμα, Ντιγκινί (81΄Ναζλίδης), Γιουνές

Διαιτητής: Βαγγέλης Γρατσάνης (Τρικάλων)

Βοηθοί: Θανάσης Κολοσιώνης (Αιτωλοακαρνανίας) – Κωνσταντίνος Καλαμπόκης (Αιτωλοακαρνανίας)

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button