Ποδόσφαιρο

Άρης και Δευτέρα είναι δίδυμο…θανατηφόρο

Η παράδοση της Δευτέρας συνεχίστηκε με μια ακόμη πολύ καλή εμφάνιση της ομάδας

Οι κιτρινόμαυροι έχουν αγωνιστεί έξι φορές Δευτέρα, έχουν κάνει το απόλυτο με 18 βαθμούς ενώ έχουν πετύχει συνολικά 16 γκολ!

Πρώτος αγώνας Δευτέρα ήταν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, όταν ο Άρης έδειξε με τον καλύτερο τρόπο ότι επέστρεψε κερδίζοντας με 0-3 την Λαμία και έδειξε με τον καλύτερο τρόπο ότι επέστρεψε.

Δυο αγωνιστικές αργότερα ήταν η σειρά του Λεβαδειακού να φύγει με σκυμμένο κεφάλι, με γκολ των Ματέο Γκαρσία και Γιουνές ο Άρης επικράτησε των βοιωτών για να κάνει το 3/3 στο πρωτάθλημα.

Στην συνέχεια Δευτέρα διεξήχθη το Απόλλων Σμύρνης-Άρης με τους κιτρινόμαυρους του Τόλη Τερζή να επικρατούν με 1-2 και να σπάνε το σερί τεσσάρων αρνητικών αποτελεσμάτων.

Αρχή της εβδομάδας αγωνίστηκε ο Άρης και στην πρεμιέρα του πρώτου γύρου, όταν με το γκολ του Ματίγια ο Άρης πήρε ένα σημαντικό τρίποντο έστω και μετά από μια κακή εμφάνιση.

Προτελευταία φορά για την φετινή σεζόν ο Άρης αγωνίστηκε δευτέρα στην Τρίπολη, όταν με μια από τις πιο πειστικές εμφανίσεις της χρονιάς πήραν το τρίποντο σε σκορ 0-3.

Χθες απέναντι στον Απόλλωνα ο Άρης έπαιζε ημέρα Δευτέρα για τελευταία φορά την φετινή χρονιά δίνοντας το καλύτερο φινάλε! Πέντε γκολ με τον Απόλλωνα, 6η νίκη και βήμα Ευρώπης για τους κιτρινόμαυρους.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button