Ποδόσφαιρο

Άξιζε την νίκη! Ισόπαλος (1-1) αλλά ανώτερος ο Άρης στην Τούμπα

Με γκολ του αρχηγού του Άρη, Φραν Βέλεθ οι κιτρινόμαυροι πήραν σημαντικό βαθμό στην μάχη της Ευρώπης

Καλύτερος ο Άρης, μια φάση, ένα γκολ για τον ΠΑΟΚ:

Καλύτερα από τον αντίπαλο του μπήκε ο Άρης στο πρώτο μέρος, η ομάδα του Σάββα Παντελίδη πίεσε, “μπλόκαρε” τον αντίπαλο της και ήταν αυτή που δημιούργησε ευκαιρίες.

Μετά το πέρας του πρώτου δεκαλέπτου οι κιτρινόμαυροι ανέβασαν ακόμη περισσότερο στροφές απειλώντας στο 13′ με πολύ καλό σουτ του Ματίγια που κατέληξε ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια του Πασχαλάκη, ενώ μετά από κόρνερ στο 17′ ο Ματέο Γκαρσία έστειλε με το κεφάλι του την μπάλα εκατοστά έξω από το αριστερό δοκάρι του Πασχαλάκη.

Ακόμη καλύτερες ευκαιρίες είχε στην συνέχεια ο Άρης, με τον Λάρσον να κάνει λάθος σε αντεπίθεση με τον Άρη να έχει πλεονέκτημα (τέσσερις με δύο) στο 32′ ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Ματέο Γκαρσία έχασε τεράστια ευκαιρία όταν και πλάσαρε άουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

Τελικά όμως με την πρώτη του φάση στον αγώνα, ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που σκόραρε με μακρινό σουτ του Βιερίνια που έκανε το 1-0 κόντρα στην ροή του αγώνα.

Με το κεφάλι του Βέλεθ!

Χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο, με τις δυο ομάδες να μην μπορούν να απειλήσουν η μια την άλλη, τον Άρη να προσπαθεί, να πιέζει αλλά να μην καταφέρει να απειλήσει ουσιαστικά, αλλά να μην απειλείται κιόλας με τους γηπεδούχους να μην μπορούν να κάνουν τελική προσπάθεια στην εστία του Κουέστα.

Όλα αυτά μέχρι το 85′, όταν ο Άρης κέρδισε φάουλ έξω από την περιοχή ο Ματίγια εκτέλεσε, ο Βέλεθ πετάχτηκε μπροστά από τον Πασχαλάκη στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα!

Κάποια άλλη μεγάλη ευκαιρία δεν δημιουργήθηκε μέχρι το τέλος, με τον Φραν Βέλεθ να δίνει στον Άρη έναν βαθμό, το οποίο ήταν το λιγότερο που δικαιούταν.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button