Γενικά

Λέτε στο τέλος η LG να αγοράσει την B&Ο;

Νέα OLED τηλεόραση από την B&Ο και μάλιστα κούκλα σε ομορφιά.

Είναι η BeoVision Eclipse που ξεχωρίζει από πλατιά ηχομπάρα που έχει στο κάτω μέρος. Είναι μια 4Κ UHD τηλεόραση με ΗDR με Dolby Vision και θα βγει σε 55 και 65 ίντσες.

Η τηλεόραση αυτή σηματοδοτεί της συνεργασία της μεταξύ της LG και της Bang & Olufsen. Δύο ομάδες μηχανικών και σχεδιαστών εργάστηκαν, χωρίζοντάς τους οκτώ χιλιάδες χιλιόμετρα και επτά ζώνες ώρας ανάμεσα στο Struer, τη Δανία και τη Σεούλ της Νότιας Κορέας, για να δημιουργήσουν την τηλεόραση OLED.

Η συνεργασία με την LG Electronics σηματοδοτεί την έναρξη της στρατηγικής της Bang & Olufsen να επεκτείνει τις τεχνολογικές δυνατότητές της καθώς και τις αντίστοιχες συνεργασίες της. Αυτό επιτρέπει στην Bang & Olufsen να επικεντρωθεί στις βασικές δυνατότητες της ακουστικής, του σχεδιασμού και της επεξεργασίας, βελτιώνοντας παράλληλα την αλυσίδα εφοδιασμού, την ανάπτυξη, την παραγωγή και τις υπηρεσίες εξυπηρέτησης.

Στο παρελθόν έχουμε δει και άλλες συνέργιες της B&O με την LG όπως αυτή με τα κινητά G5 και V30. Λέτε στο τέλος η LG να αγοράσει την B&Ο;

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button