Μπάσκετ

Με ασκήσεις τακτικής και συνάντηση Γιαννάκη-Ντρούκερ “έλαβε” τέλος η απογευματινή προπόνηση(Photos)

Με μια προπόνηση τακτικής ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα της σημερινής (30/08) πρώτης μέρας του βασικού σταδίου της προετοιμασίας του ΑΡΗ που διεξάγεται στο Πράβετς της Βουλγαρίας.

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος δεν συμμετείχε και πάλι λόγω της ίωσης που τον ταλαιπωρεί αλλά σε αντίθεση με το πρωί βρέθηκε στο γήπεδο και παρακολούθησε την προπόνηση μαζί με τον Βασίλη Χρηστίδη, ο οποίος κι αυτός δεν προπονήθηκε εξαιτίας των ενοχλήσεων στη μέση.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Στέλιος Πουλιανίτης που αισθάνεται ενοχλήσεις στο γαστροκνήμιο του αριστερού του ποδιού. Το αυριανό (31/08) περιλαμβάνει δυο προπονήσεις, πρωί και απόγευμα.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης συναντήθηκε σήμερα (30/08), μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης του ΑΡΗ με τον προπονητή της Λουκόιλ Ακαντέμικκαι πρώην τεχνικό της ομάδας μας, Σαρόν Ντρούκερ.

Ο Ισραηλινός προπονητής που εργάστηκε στον ΑΡΗ για μερικούς μήνες τη σεζόν 2010-2011,συνομίλησε για μερικά λεπτά με τον Παναγιώτη Γιαννάκη και θα έχουν την ευκαιρία ναπουν περισσότερα τις επόμενες μέρες καθώς οι πρωταθλητές Βουλγαρίας προετοιμάζονται κι αυτοί στο Πράβετς.

Υπενθυμίζεται ότι οι δυο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες σε φιλικό αγώνα που θα διεξαχθείκεκλεισμένων των θυρών στις 11 Σεπτεμβρίου στο “Nick Galis Hall”.

Δείτε παρακάτω στιγμές από την απογευματινή προπόνηση της ομάδας:

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button