Μπάσκετ

Τρίβουν τα χέρια τους στον κεντρικό χορηγό του Άρη!

Ικανοποίηση με όσα βλέπουν από κοντά…

Η εικόνα ενός γεμάτου γηπέδου δεν αποτελεί κάτι θετικό μόνο για την ενίσχυση της ομάδας, αγωνιστικά και οικονομικά, αλλά δημιουργεί θετικό αντίκτυπο και στους χορηγούς της ομάδας. Πριν το ματς με τον Απόλλωνα Πατρών, η ΚΑΕ Άρης είχε προχωρήσει σε ένα σημαντικό -και καλό- deal όσον αφορά τον κεντρικό χορηγό του “Αυτοκράτορα”.

“Ήταν το ιδανικό ξεκίνημα μιας σπουδαίας συνεργασίας. Η MIDEA και ο ΟΜΙΛΟΣ ΤΟΥΡΝΙΚΙΩΤΗ, οι οποίοι ανέλαβαν τη θέση του ΧΡΥΣΟΥ ΧΟΡΗΓΟΥ / GOLDEN SPONSOR της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, έκαναν το «ντεμπούτο» τους στο «Nick Galis Hall» και το αποτέλεσμα ικανοποίησε άπαντες”, είχε ενημερώσει η ΚΑΕ Άρης μετά το ματς με τους Πατρινούς, προσθέτοντας πως “στο γήπεδο έδωσε το «παρών» ισχυρή αντιπροσωπεία της εταιρείας, τα μέλη της οποίας εντυπωσιάστηκαν από την ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο κόσμος του ΑΡΗ και χάρηκαν τη νίκη επί του Απόλλωνα”.

Στον αγώνα με αντίπαλο την Καρδίτσα, το παρών έδωσε ξανά μεγάλος αριθμός εκπροσώπων του κεντρικού χορηγού του Άρη. Και με όσα είδαν στο Παλέ, το οποίο γέμισε το περασμένο Σάββατο, έμειναν άκρως ικανοποιημένοι. Γενικότερα, έχει γίνει θετικότατη αρχή στην νέα συνεργασία της ΚΑΕ, αφού η εικόνα στις εξέδρες προκαλεί χαμόγελα στην αντιπροσωπεία της Midea, που έχει βρεθεί στο γήπεδο και είδε από κοντά τα ματς με Απόλλωνα Πατρών και Καρδίτσα.

Κάτι που είναι ιδιαίτερα σημαντικό, αφού εκτός όλων των άλλων, όταν οι χορηγοί είναι ευχαριστημένοι, αυτό μπορεί να αποτελέσει “μαγνήτη” και για άλλους (υποψήφιους) χορηγούς προκειμένου να διαφημιστούν σε έναν σύλλογο. Κάθε (νέο) έσοδο είναι… καλοδεχούμενο, με τον Άρη να προσφέρει στους χορηγούς όχι μόνο το τεράστιο brand name που “κουβαλά” αλλά και ένα πιστό μπασκετικό κοινό που τον στηρίζει συνεχώς, με εντυπωσιακό τρόπο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button