Ποδόσφαιρο

Η επιλογή για τον επιθετικό

Ο Άρης ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, έχει τρεις προτεραιότητες, με την κίνηση για επιθετικό να είναι μέσα σ’ αυτές, αφού στην κορυφή ο Γκρέι παραμένει η μοναδική… ξεκάθαρη επιλογή που έχει στα χέρια του ο Άλαν Πάρντιου.

Σε αντίθεση με την κίνηση στα χαφ και τον Νταρίντα, οι κιτρινόμαυροι δεν έχουν κάτι προχωρημένο όσον αφορά την γραμμή κρούσης τους. Μία κατάσταση που είναι πιθανό να αλλάξει ακόμα και στο πρώτο μισό του Δεκεμβρίου. Το θέμα του φορ είναι κάπως περίπλοκο και ο Άρης πρέπει να αποφασίσει ποιόν δρόμο θα ακολουθήσει.

Από τη μία υπάρχει η επιλογή Βίντρα ή κάποια παρόμοια περίπτωση ενός παίκτη υψηλής ποιότητας, ο οποίος όμως θα χρειαστεί σίγουρα χρόνο και δεν θα είναι έτοιμος για το απαιτητικό πρόγραμμα που ξεκινάει τον Ιανουάριο και φτάνει ως τα μέσα Φλεβάρη.

Από την άλλη υπάρχει η λογική επιλογή μίας πιο έτοιμης λύσης, που θα μπορέσει να βοηθήσει άμεσα, ακόμα και στα πρώτα παιχνίδια του Γενάρη. Εδώ όμως υπάρχει μεγαλύτερος βαθμός δυσκολίας και σαφώς λιγότερες επιλογές. καθώς είναι ήδη περιορισμένες αυτές που προσφέρει η χειμερινή μεταγραφική περίοδος.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button