Γενικά

To Yellow Radio παρών στην ΔΕΘ!

Το Yellow Radio φωνάζει παρών σ’ ένα ακόμη μεγάλο ραντεβού! Με χαρά ανακοινώνουμε την παρουσία μας στην 83η ΔΕΘ στις 8 Σεπτεμβρίου και μέχρι τις 16 του ίδιου μήνα! Κι αυτή θα είναι μόνο η αρχή!

Με περισσότερους από 1.500 εκθέτες και πλήρη εκθεσιακή κάλυψη, στεγασμένου και υπαίθριου χώρου, η 83η ΔΕΘ αναμένεται να είναι η μεγαλύτερη της δεκαετίας. Σε αυτό το μεγάλο ραντεβού της οικονομικής και επιχειρηματικής ζωής του τόπου και όχι μόνο, το Yellow Radio θα δώσει το παρόν με το δικό του περίπτερο, όπου θα χτυπάει η “καρδιά” του ραδιοφώνου των Αρειανών!

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην φετινή ΔΕΘ είναι σημαντικός είναι ο επιχειρηματικός χαρακτήρας της. Η φετινή διοργάνωση θα υποδεχθεί 100 ελληνικές start ups στο περίπτερο 12, που θα αναδείξουν το πρόσωπο μιας άλλης Ελλάδας, σε μια πρωτοβουλία του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης και της ΔΕΘHelexpo.

Μέσα σε αυτό το κάδρο το Yellow Radio κάνει την υπέρβαση και συμμετέχει δυναμικά. Και δεν σταματάει εδώ, όντας γεννημένο στα δύσκολα, φτιαγμένο για τα δύσκολα.

Από τις 10 Σεπτεμβρίου θα βγει στον αέρα το καινούριο πρόγραμμα της νέας περιόδου, με νέες εκπομπές, νέα πρόσωπα, αλλά το ίδιο πάθος, το ίδιο μεράκι και την ίδια αγάπη για τους χιλιάδες φίλους ακροατές!

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button