Μπάσκετ

To… κοινό “ατού” των “νέων”

Οι “ψηλοί” του Άρη και ο τομέας στον οποίο όλοι τους έχουν δείξει ότι μπορούν να τα καταφέρουν σε ικανοποιητικό βαθμό

Ο Άρης έχει “βάλει” στο ρόστερ του τρεις “ψηλούς” όσον αφορά την frontline της νέας σεζόν, τους Καββαδά, Χόρκλερ και Γκούντγουιν ενώ θα αποκτηθεί και ακόμη ένας ξένος για την ρακέτα. Όσον αφορά τoυς προαναφερθέντες, έχουν ένα… κοινό “ατού” που αφορά τις (ικανοποιητικές) επιδόσεις στα ριμπάουντ. Οι τρεις συγκεκριμένοι παίκτες είναι ιδιαίτεροι καλοί στο “μάζεμα” των “σκουπιδιών”, με αυτόν τον τομέα να παίζει αρκετά σημαντικό ρόλο στην διάρκεια των αγώνων.

Ο Γκούντγουιν, που είναι το πιο πρόσφατο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη, ήταν δεύτερος ριμπάουντερ των Trojans στους οποίους αγωνιζόταν και “κατέβαζε” 6,4 ριμπάουντ ανά παιχνίδι. Σχετικά με τον άλλο ξένο αναφορικά με τους “ψηλούς”, τον Χόρκλερ, στο Providence είχε μέσο όρο 8,5 ριμπάουντ και ήταν ο κορυφαίος ριμπάουντερ της προηγούμενης ομάδας του.

Όσο για τον Καββαδά; Ο μικρός χρόνος που είχε πέρυσι στον Παναθηναϊκό δεν του επέτρεψε να συνεισφέρει στον τομέα των “σκουπιδιών”, ωστόσο στον Ηρακλή την -“γεμάτη”- σεζόν 2020/21, έδωσε σημαντικές βοήθειες στα “σκουπίδια”. Ο Έλληνας σέντερ είχε 7 ριμπάουντ ανά αγώνα και αποτέλεσε τον κορυφαίο ριμπάουντ στον “Γηραιό”, πριν μετακομίσει στους “πράσινους”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Σχετικά άρθρα

Leave a Reply

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button