Ποδόσφαιρο

Η διαχείριση των αλλαγών!

Τα πολλά λάθη, που έγιναν στο Τελ Αβίβ σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο από τον Άρη, έχουν αναγκάσει τον Χερμάν Μπούργος να… το πάρει αλλιώς.

Η ανατροπή της ήττας με 2-0, ασφαλώς προϋποθέτει και αλλαγή στην εικόνα της ομάδας, η οποία ως ένα βαθμό θα επιδιωχθεί με αρκετές διαφοροποιήσεις στην αρχική ενδεκάδα. Στον πρώτο αγώνα, ο Αργεντίνος τεχνικός δεν προχώρησε σε ριψοκίνδυνες επιλογές, αλλά διαπίστωσε το χαμηλό επίπεδο ανταπόκρισης των περισσότερων εξ αυτών.

Πλέον, είναι ξεκάθαρο ότι θα σχεδιάσει το πλάνο του βάσει ετοιμότητας. Ο Μόζες Οντουμπάγιο θεωρείται η πρώτη “σίγουρη” αλλαγή που θα κάνει στην άμυνα, καθώς ο Εμπακατά ήταν ο αδύναμος κρίκος της δεξιάς πλευράς, ενώ οι πιθανότητες για συμμετοχή στο αρχικό σχήμα είναι ξεκάθαρα και με τον Ντιόπ.

Ο Νταμπό έδειξε ότι δεν έχει βρει ακόμη τα πατήματά του δίπλα στον Ντουκουρέ και σε ένα παιχνίδι όπου θα παίξει καθοριστικό ρόλο ο άξονας, ο Μπούργος θα παρατάξει τον πιο έτοιμο. Αυτό ισχύει και για την επίθεση. Ο Ματέο Γκαρσία ουδέποτε ανταποκρίθηκε στο ρόλο που πήρε στον άξονα, προσέφερε ελάχιστες βοήθειες δημιουργικά, αλλά και στην αναχαίτιση των αντιπάλων και η λογική λέει ότι θα μείνει στον πάγκο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button