ΒόλεϊΕρασιτέχνης

«Τα κορίτσια πιστεύουν στην κατάκτηση, έχουμε το καλύτερο κλίμα που έχω συναντήσει»

Στην εκπομπή του Ερασιτέχνη Άρη στο Yellow Radio 101.7FM με τον Ιάσονα Μίσχο, φιλοξενήθηκε η προπονήτρια της ομάδας Βόλεϊ Νεανίδων, Αγγελική Τρύψα, μιλώντας για το Final-4 του πρωταθλήματος στο οποίο βρίσκεται η ομάδα του Άρη.

Για τη φετινή χρονιά:

«Είμαστε πολύ χαρούμενες, είμαστε στο Final-4 αήττητες έχοντας χάσει μόνο δύο σετ και περιμένουμε το ταξίδι για να αγωνιστούμε στο Final-4.

loading...

Η αλήθεια είναι πως όταν ξεκίνησε η χρονιά δεν είχαμε το μυαλό μας σε κάτι τέτοιο, έχουμε μια καινούρια ομάδα, μόλις τρεις αθλήτριες από την περσινή ομάδα είναι και φέτος, μη γνωρίζοντας το ταβάνι των νέων αθλητριών μας, παιχνίδι με παιχνίδι όμως αρχίσαμε και το πιστεύαμε ειδικά όταν πήραμε την πρώτη θέση και κερδίσαμε στο τουρνουά της Θεσσαλονίκης».

Για τις αθλήτριες που έχουν εμπειρία από την πρώτη ομάδα:

«Ναι έχουμε κορίτσια που έχουν πάρει εμπειρίες και από την πρώτη ομάδα και βοήθησε πολύ. Να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που «έστησαν» το τμήμα του γυναικείου βόλεϊ αλλά και αυτό των Νεανίδων, έχουμε κορίτσια που έχουν και συμμετοχές στην Εθνική, κάνοντας το έργο μου πιο εύκολο.

Εμένα η δουλειά μου, ήταν να καταφέρω να «δέσω» τα κορίτσια και μέσα στο γήπεδο αλλά και ψυχολογικά.

Ο προπονητής του Γυναικείου Βόλεϊ, ο κύριος Τσαϊρέλης, προπονούσε και αυτός όταν πήραν ευκαιρίες με τη γυναικεία ομάδα, είχαμε συζητήσει και μαζί για κάποιες αθλήτριες.

Πιστεύω πως πολλά από κορίτσια μπορούν να κάνουν μεγάλη καριέρα, όπως τα κορίτσια του 2017-2018».

Για το Πανελλήνιο:

«Η αλήθεια είναι πως το φαβορί είναι ο γηπεδούχος, το Μαρκόπουλο. Το τρίτο μας παιχνίδι είναι με το φαβορί και εμείς έχουμε αρκετά ταξίδια στα πόδια μας. Αν τα κορίτσια δεν επηρεαστούν από την κούραση τότε ναι, πιστεύω πως μπορούμε να το κατακτήσουμε και είμαστε σίγουρα φαβορί για το δεύτερο μετάλλιο.

Τα κορίτσια το πιστεύουν κι ας είναι άλλη ομάδα το φαβορί, πιστεύουμε στην ομάδα μας, απλά μεταφέρουμε τα λόγια των άλλων».

Για το κλίμα στην ομάδα:

«Είμαι προπονήτρια από το 1998, θεωρώ πως είναι η καλύτερή μου χρονιά από άποψη κλίματος. Έχουμε άριστες σχέσεις με τα κορίτσια, με αγαπάνε και τις αγαπώ κι εγώ, έχουμε πολύ καλό κλίμα».

Για τις ακαδημίες και τη λειτουργία του Συλλόγου:

«Ο Άρης λειτουργεί εξαιρετικά, θα λειτουργούσαμε καλύτερα φυσικά αν είχαμε ένα ακόμη Χαριλάου, έχουμε πάρα πολλά παιδιά και άλλες τόσες ώρες. Στις ακαδημίες σκεφτείτε πως έχουμε 240 παιδιά.

Είμαι προπονήτρια και στις ακαδημίες, αυτή η χρονιά είναι πάρα πολύ καλή, κάνουμε τουρνουά και έρχονται και άλλες ομάδες και βλέπουμε πως έχουμε πολύ περισσότερα παιδιά, ο Άρης έχει πολλά να δώσει.

Είχαμε εγγραφές μέχρι και τον Ιούνιο, στις ακαδημίες υπολογίζω πως έχουμε 240 παιδιά».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button