Ποδόσφαιρο

Μεταγραφικό σενάριο για Άρη και Σίστο!

Η ιστοσελίδα tipsbladet σημειώνει ότι η Μίντιλαντ έχει βγάλει στο “σφυρί” τον Πιόνε Σίστο έναντι 600 χιλιάδων ευρώ, αναφέροντας στο σχετικό ρεπορτάζ ότι ο Άρης βρίσκεται μεταξύ των ομάδων που έδειξαν ενδιαφέρον.

“Η περασμένη εβδομάδα προσέφερε επίσης μια συγκεκριμένη προσέγγιση από την Ελλάδα και τον Άρη Θεσσαλονίκης, που θέλει να αγοράσει τον Πιόνε Σίστο το καλοκαίρι, αλλά ο ελληνικός σύλλογος δεν θα πληρώσει επτά εκατομμύρια κορώνες (περίπου 600.000 ευρώ), που ήταν το τίμημα στο οποίο θα μπορούσαν να συμφωνήσουν οι Μίντιλαντ και Μάλμε. Ο αντίπαλος του Άρη στο ελληνικό πρωτάθλημα, ο Ολυμπιακός, είναι επίσης στην εικόνα”, αναφέρει μεταξύ άλλων το εν λόγω ρεπορτάζ.

Ο Σίστο γεννήθηκε στην Ουγκάντα, αλλά μεγάλωσε στη Δανία με την οποία είναι 26 φορές διεθνής. Το 2012 τον πήρε η Μίντιλαντ στα τμήματα υποδομής της και το 2016 τον πούλησε έναντι 6 εκατ. ευρώ στην Θέλτα Βίγκο, ενώ το 2020 τον αγόρασε ξανά έναντι 2,5 εκατ. ευρώ.

loading...

Με τη Μίντιλαντ έχει συνολικά 214 συμμετοχές, 46 γκολ και 21 ασίστ, την τετραετία που ήταν στη Θέλτα είχε 135 ματς, 18 γκολ και 14, ενώ με την Εθνική Δανίας έχει 26 συμμετοχές και 1 γκολ, με παρουσία μάλιστα στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button