Μπάσκετ

Τα δεδομένα της υπόθεσης Κάουαν: Το «θέλω» του Άρη και η πρόταση από το εξωτερικό

Ο Άρης θέλει να κρατήσει τον Άντονι Κάουαν και θα δώσει μάχη για να το καταφέρει.

Οι κιτρινόμαυροι θέλουν να κρατήσουν κάποια από τα «κομμάτια» που συνέθεσαν το παζλ της επιτυχίας του Άρη για τη σεζόν 2022-23. Μεγάλος στόχος της ομάδας είναι να κρατήσει τον Άντονι Κάουαν, σε μία πάντως αρκετά δύσκολη υπόθεση.

Μετά τη σεζόν που έκανε, ο Αμερικανός γκαρντ έχει εκτοξεύσει το κασέ του και ήδη δέχεται υψηλές προτάσεις. Μάλιστα αυτή τη στιγμή υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδα στο εξωτερικό, η οποία είναι διατεθειμένη να πληρώσει ένα… απίθανο -για Ελληνικά δεδομένα- συμβόλαιο.

Βέβαια η προοπτική της χώρας στην οποία αγωνίζεται η προαναφερθείσα ομάδα δεν εξιτάρει τον Κάουαν, με τα πάντα να είναι ανοιχτά για τον Άρη. Οι κιτρινόμαυροι ποντάρουν και στη σχέση που υπάρχει με τον Γιάννη Καστρίτη, αλλά και στον ρόλο που μπορεί να έχει ο νεαρός γκαρντ.

Προφανώς οι συζητήσεις που γίνονται με την πλευρά του παίκτη είναι για ένα συμβόλαιο πολύ μεγαλύτερο από αυτό που έπαιρνε πέρυσι, με τον Άρη να είναι διατεθειμένος να τον πληρώσει περισσότερο από κάθε άλλο γκαρντ του ενόψει της νέας σεζόν.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Leave a Reply

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button