Ποδόσφαιρο

Οι δοκιμές του Μπούργος για το δεύτερο φιλικό

Ο Αργεντινός τεχνικός δοκίμασε αρκετά πράγματα ενόψει του τεστ προετοιμασίας με τους Βέλγους, προσαρμοσμένα πάνω στους ποδοσφαιριστές που έχει στη διάθεσή του.

Αυστρία-Αποστολή: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΟΣΣΑΝΛΗΣ

Στο πρώτο φιλικό του Άρη επί αυστριακού εδάφους με το Αμβούργο, ο Χερμάν Μπούργος έπαιξε με 4-4-2, ένα σύστημα που είχε επιλέξει σε αρκετά παιχνίδια της παρουσίας του στον πάγκο των κιτρινόμαυρων. Στις δύο χθεσινές προπονήσεις φάνηκε να δοκιμάζει αρκετά και ένα σύστημα με τριάδα στην άμυνα, διατηρώντας τους δύο στην επίθεση, κάτι που έμοιαζε με ένα 3-5-2, ίσως με κάποιες παραλλαγές.

Αν κάτι έχει αποδείξει ο Αργεντινός προπονητής από τη στιγμή που κάθισε στον πάγκο του Άρη, είναι ότι δεν διστάζει να προχωρήσει σε αλλαγές συστημάτων και προσώπων, αναλόγως με τις απαιτήσεις της κάθε αναμέτρησης. Η Γάνδη είναι μία ομάδα που βρίσκεται σε πιο προχωρημένο στάδιο της προετοιμασίας της και ο Μπούργος δεν έχει ακόμη ένα γεμάτο ρόστερ, οπότε ίσως προσπαθήσει να το “καμουφλάρει”, δοκιμάζοντας παράλληλα και πράγματα για τη νέα σεζόν.

Δημήτρης Οσσανλής

Δημοσιογράφος, μέλος της Ε.Σ.Η.Ε.Μ.-Θ. Δημοσιογραφεί για πολλά χρόνια από το μετερίζι της έντυπης ενημέρωσης. Συντάκτης Ύλης, Αρχισυντάκτης και Διευθυντής σε «ΣΠΟΡ του Βορρά», «Αθλητικά Νέα» και «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» αντίστοιχα. Πλέον είναι στην ομάδα του YELLOW RADIO FM 101.7 επιστρέφοντας στη ραδιοφωνική ενημέρωση μετά από μία δεκαετία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button