Ποδόσφαιρο

Σιαμπάνης: «Να ανέβουμε στη βαθμολογία, εκεί που αρμόζει να είναι ο Άρης»

Ο Μάριος Σιαμπάνης, τερματοφύλακας των κιτρινόμαυρων, δήλωσε πως ο Άρης οφείλει να ανεβάσει ρυθμούς και να αλλάξει την βαθμολογία που στέκεται εναντίον του, μέσα από προσπάθεια και σκληρή δουλειά.

«Καταρχήν οφείλουμε μια μεγάλη συγγνώμη στον κόσμο μας, που μας πίστευε και μας πιστεύει. Πιστεύω ότι οι συγκυρίες δεν πήγαν καλά, προσπαθήσαμε… Καλό είναι να το αφήσουμε πίσω, να κοιτάξουμε μπροστά, έχουμε μέλλον στο πρωτάθλημα. Να ξεκινήσουμε από την Κυριακή, να καταφέρουμε να σηκώσουμε το κεφάλι και να προχωρήσουμε».

Πως να αφήσει ο Άρης την πικρία του αποκλεισμού πίσω του: «Κοιτάμε τώρα το επόμενο παιχνίδι. Σίγουρα είναι δύσκολο. Έχουμε φύγει από τον ένα στόχο. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι, να κερδίσουμε, να συνεχίσουμε να κερδίσουμε. Να ανέβουμε στη βαθμολογία, εκεί που αρμόζει να είναι ο Άρης. Συνεχίζουμε, δεν έχω να πω κάτι άλλο».

Για το αν ο χρόνος που έχει στα τελευταία παιχνίδια τον βοηθούν να συνεχίσει δυναμικά: «Σίγουρα. Εγώ και όσο δεν έπαιζα, δούλευα και δουλεύω για να βελτιώνομαι κάθε μέρα. Τα ‘φερε ο Θεός έτσι να αγωνιστώ. Έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό, θέλω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Θέλω να βοηθήσω κι εγώ την ομάδα να είμαστε μέσα στους στόχους».

Βασίλης Παπαργυρίου

Αγγλικά, Ισπανικά, πτυχία, μεταπτυχιακά αλλά πάνω από όλα η αγάπη για τον Άρη, το γράψιμο και το ποδόσφαιρο. Στην οικογένεια του Yellow Radio FM 92.8 βρήκα ό,τι έψαχνα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button