Ποδόσφαιρο

ΣΦ Άρη Ευόσμου: “Δίπλα στην ομάδα και στήριξη με λύσσα στον πόλεμο που δέχεται”

Ανακοίνωση – κάλεσμα στον κόσμο του Άρη για δυναμικό παρών το Σάββατο πριν από το ματς με τον ΠΑΟΚ στο σημείο δολοφονίας του Άλκη εξέδωσε ο ΣΦ Άρη Ευόσμου.

Αναλυτικά:

Τα χρόνια περνάνε, άνθρωποι φεύγουν, όλα γύρω μας αλλάζουν και όλα ίδια μένουν μέσα σε αυτό το βούρκο που ονομάζεται super league και την διοικούν ανά διετία και με αλλαγές οι τρεις τραμπούκοι-καταστροφεις συν το εξωγαμο τους, που μαζεύει μια ζωή τα αποφάγια που άφηναν οι υπόλοιποι.

Τα τελευταία χρόνια που υποτίθεται θα έπρεπε όλα να έχουν διορθωθεί, αφού προστέθηκε ένα έξτρα όπλο στα χέρια των διαιτητών, το λεγόμενο var, έχει γίνει ακριβώς το αντίθετο. Και πως να μην γίνει, όταν αυτοί που κινούν τα νήματα της διαιτησίας είναι βδέλλες κάποιου μεγαλοαπατεωνα που χτυπάει παλαμάκια και αυτοί χορεύουν στο ρυθμό τους.

Και επειδή φέτος η ομάδα μας έχει γίνει ΣΑΚΟΣ ΤΟΥ ΜΠΟΞ και κοντεύει να μείνει εκτός στόχων γιατί κάποιοι ΑΛΛΟΙ έχουν αποφασίσει έτσι και επειδή τα βράδια όταν γυρνάμε στα σπίτια μας είμαστε αρκετά ανήσυχοι με όλα αυτά που συμβαίνουν, ήρθε η ώρα να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας.

Για αρχή Κυριακή 12 το πρωί καλούμε όλα τα αδέρφια μας από δυτικά στο σύνδεσμο που θα είναι ανοιχτός για να μαζευτούμε και να φύγουμε όλοι μαζί με αμάξια και μηχανές για το σημείο συνάντησης, εκεί που δολοφονήθηκε ο Άλκης, όπου θα πραγματοποιηθεί πορεία μέχρι το παλέ για το ματς με τις αδερφαρες.

ΥΓ Το Σάββατο είναι υποχρέωση ΟΛΩΝ να είμαστε δίπλα στην ομάδα και να την στηρίξουμε με λύσσα στο πόλεμο που δέχεται.

ΥΓ1 περιμένουμε από το τερματοφύλακα μέχρι το τελευταίο άνθρωπο που βρίσκεται στο πάγκο της ομάδας να μην αφήνετε κανένα καρτούν να σας κλέβει τον ιδρώτα και να τον πηγαίνετε με καροτσάκι αν χρειαστεί μέχρι το var.

ΥΓ2 Πρόεδρε της ομάδας αν θες να τιμήσεις τον Άλκη υπάρχουν άλλοι τρόποι και σίγουρα δεν μετριούνται σε ευρώ.

WARMODE ON

ΑΡΗΣ ΕΥΟΣΜΟΣ WEST SIDE 1990

ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΘΕΟ

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button