Ποδόσφαιρο

Ρέφερι που “έσφαξε” τον Άρη, μίλησε σε συγκέντρωση ακροδεξιών! Σκέψεις αλλαγής του στον τελικό Ch. League

Τι συνέβη

Ο τελικός του Champions League που θα διεξαχθεί στις 10 Ιουνίου, μεταξύ Μάντσεστερ Σίτι και Ίντερ πλησιάζει ωστόσο δεν κυλούν τα πάντα ομαλά. Πιο συγκεκριμένα ίσως υπάρξει αλλαγή διαιτητή, αφού υπάρχουν τέτοιες σκέψεις στην UEFA. Κι αυτό γιατί, ο διαιτητής που έχει οριστεί, ο γνωστός στη χώρα μας, Σιμόν Μαρτσίνιακ, έχει… μπλεξίματα. Πρόκειται για ρέφερι που αδίκησε τον Άρη, σε ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Ο Πολωνός, λοιπόν, βρίσκεται στο επίκεντρο καταγγελιών της αντιρατσιστικής ομάδας Never Again, η οποία υποστηρίζει ότι ο διεθνής διαιτητής “προώθησε και συμμετείχε σε πρόσφατη εκδήλωση που διοργανώθηκε από έναν ακροδεξιό Πολωνό ηγέτη, τον Σλάβομιρ Μέντζεν”. Και όχι μόνο αυτό, αλλά προέβη και σε ομιλία.

«Είμαστε σοκαρισμένοι και αηδιασμένοι από τον δημόσιο συσχετισμό του Μαρτσίνιακ με τον Μέντζεν και τις τοξικές πολιτικές του. Είναι ασύμβατο με τις βασικές αρχές του ευ αγωνίζεσθαι, όπως η ισότητα και ο σεβασμός», εξήγησε ο αντιπρόεδρος του Never Again, Ράφαλ Πανκόβσκι.

Η UEFA αντέδρασε με ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι: «ολόκληρη η κοινότητα του ποδοσφαίρου αποστρέφεται τις ‘αξίες’ που προωθεί η εν λόγω ομάδα και παίρνει πολύ σοβαρά αυτούς τους ισχυρισμούς. Περαιτέρω ανακοινώσεις θα γίνουν την Παρασκευή, αφότου εξεταστούν όλα τα στοιχεία».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com