Ποδόσφαιρο

“Ποσό-ρεκόρ από Γουότφορντ οι 18,5 εκ. λίρες για Γκρέι, αλλά…”

Η αναφορά στον Τζαμαϊκανό του Άρη

Η τελευταία ομάδα με την οποία αγωνίστηκε στη Premier League ο Αντρέ Γκρέι, ήταν η Γουότφορντ. Οι Άγγλοι θυμήθηκαν τρεις “δυνατές” μεταγραφές της, την τελευταία 10ετία, οι οποίες όμως δεν ανταποκρίθηκαν στις μεγάλες προσδοκίες που είχαν καλλιεργηθεί. Σε αυτές, “έβαλαν” μέσα και την μεταγραφή του Γκρέι και στάθηκαν στο ποσό… ρεκόρ που δόθηκε για να αποκτήσει η Γουότφορντ τον Τζαμαϊκανό, αφού δαπανήθηκαν 18,5 εκ. λίρες!

“Ο Γκρέι αποκτήθηκε από την Μπέρνλι το καλοκαίρι του 2017, με το ποσό-ρεκόρ της Γουότφορντ (τότε), ύψους 18,5 εκατομμυρίων λιρών που πληρώθηκε γι αυτόν, αλλά ο Τζαμαϊκανός δεν αποδείχθηκε ποτέ, ότι άξιζε αυτό το κόστος”, γράφουν οι Άγγλοι και προσθέτουν για τρεις… ξεχωριστές μεταγραφές που έγιναν την τελευταία 10ετία:

“Σε σύγκριση με τις μεταγραφές των Ανταλμπέρτο Πενιαράντα και Όμπι Ουλάρε, η συνεισφορά του Γκρέι ήταν καλύτερη, έχοντας 125 συμμετοχές και 21 γκολ. Ωστόσο, όταν έχεις δώσει ποσό-ρεκόρ στην ιστορία του συλλόγου, περιμένεις περισσότερα από αυτά που προσέφερε ο Γκρέι. Ο Τζαμαϊκανός, μετέπειτα, έπαιξε ως δανεικός στη ΚΠΡ και μετακόμισε στον Άρη Θεσσαλονίκης ως ελεύθερος”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com