Ποδόσφαιρο

Σε αναμονή για το πρόγραμμα της προετοιμασίας

Μπορεί οι αλλαγές που θα γίνουν στο ρόστερ του Άρη να είναι το πιο ενδιαφέρον κομμάτι αυτή τη στιγμή, ωστόσο και τα οργανωτικά ζητήματα “κλέβουν” χρόνο από τους ανθρώπους των κιτρινόμαυρων.

Και φυσικά αναφερόμαστε στο κομμάτι της προετοιμασίας, μιας και απομένει ένα δεκαήμερο μέχρι να αρχίσει η επιστροφή των ποδοσφαιριστών στη Θεσσαλονίκη, για την πρώτη συγκέντρωση της ομάδας, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 12 Ιουνίου.

Τις πρώτες ημέρες οι ποδοσφαιριστές θα περάσουν από γκρουπ από τις απαραίτητες εξετάσεις, κάτι για το οποίο έχουν ήδη ενημερωθεί, ενώ λογικά η πρώτη προπόνηση και η έναρξη της προετοιμασίας θα γίνει στις 15 του μήνα.

Προφανώς θα απουσιάσει ο Μπράμπετς, που έχει υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα της Τσεχίας, ενώ μέχρι τότε αν δεν έχει λυθεί κάποιο συμβόλαιο, όλοι είναι υποχρεωμένοι να γυρίσουν στη Θεσσαλονίκη.

Θυμίζουμε ότι προς τα τέλη του μήνα, η ομάδα θα πάει κάποιες ημέρες στο Ισραήλ, ενώ στις αρχές του Ιουλίου υπάρχει το ταξίδι στη Βουλγαρία. Όλα αυτά με τις ακριβείς ημερομηνίες θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button