Ποδόσφαιρο

Ουδεμία βελτίωση…

Η κατηγορία στην οποία ο Άρης από πρώτος, έχει πάει… τελευταίος

Στο τελευταίο ντέρμπι που έδωσε ο Άρης, αυτό απέναντι στην ΑΕΚ, ένας από τους τομείς στους οποίους υστέρησε η ομάδα του Τόλη Τερζή, ήταν τα κλεψίματα. Οι Θεσσαλονικείς τελείωσαν το ματς με 25 κλεψίματα ενώ η “Ένωση” είχε 35 κλεψίματα. Στη συγκεκριμένη κατηγορία, ο Άρης εξακολουθεί να δείχνει προβληματική εικόνα.

Πριν τρεις εβδομάδες, το σύνολο του Τερζή με 105 κλεψίματα ήταν στην έκτη θέση (σ.σ. πλέι οφ) στα κλεψίματα, δηλαδή κάτω από τους άλλους του BIG-5 καθώς και τον Βόλο. Πλέον, οι “κίτρινοι” έχουν 232 κλεψίματα σε 9 αγώνες των πλέι οφ και δεν υπάρχει… ουδεμία βελτίωση όσον αφορά τη θέση που κατέχουν μεταξύ των άλλων ομάδων του μίνι πρωταθλήματος.

loading...

Ο Άρης, λοιπόν, παραμένει έκτος στα κλεψίματα, πίσω από τον Παναθηναϊκό, τον Ολυμπιακό, τον ΠΑΟΚ, τον Βόλο και την ΑΕΚ. Αυτή, η… τελευταία θέση στα κλεψίματα, μάλλον προκαλεί εντύπωση, δεδομένου πως ο Άρης ήταν ο κορυφαίος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος στη συγκεκριμένη κατηγορία. Αποτελούσε την καλύτερη ομάδα της Super League στα κλεψίματα, πριν αρχίσουν στα πλέι οφ, στα οποία πλέον οι “κίτρινοι” είναι τελευταίοι μεταξύ των συλλόγων του μίνι πρωταθλήματος. 

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button