Ποδόσφαιρο

Τα 23 ματς του Τερζή στον πάγκο του Άρη και τα αποτελέσματα

Τα έως τώρα αποτελέσματα του Τόλη Τερζή στον κιτρινόμαυρο πάγκο.

Ο Τόλης Τερζής αναμένεται να είναι ο προπονητής του Άρη την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, με τον 52χρονο τεχνικό να αναλαμβάνει για πρώτη φορά την ομάδα από το ξεκίνημα της ως πρώτος προπονητής.

Πρώτη φορά ως no1 στον πάγκο του Άρη ο Τερζής κάθισε το 2018, όταν ανέλαβε την ομάδα στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης μετά την απόλυση του Πάκο Ερέρα, οδηγώντας την στη νίκη με σκορ 1-2.

Ακολούθησαν τα τέσσερα παιχνίδια την σεζόν 2019-20, όταν ήρθε η νίκη με 4-0 επί του Παναθηναϊκού, αλλά ακολούθησε μόλις ένας βαθμός στα τρία επόμενα παιχνίδια.

Στη συνέχεια ήρθε η νίκη με 0-1 επί του Βόλου τη σεζόν 2020-21 μετά την απόλυση του Ένινγκ και η περσινή ισοπαλία (0-0) με τον ΠΑΟΚ πριν αναλάβει την ομάδα ο Μπούργος.

Φέτος έκατσε στον πάγκο στην αρχή της σεζόν στο 0-2 με τον Αστέρα Τρίπολης και το 0-0 με τον ΠΑΟΚ, πριν αναλάβει την ομάδα για τα τελευταία 15 παιχνίδια στη σεζόν.

Σε αυτά τα 23 παιχνίδια ο Άρης είχε δέκα νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και εννέα ήττες, μετρώντας συνολικά 1,47 βαθμούς ανά παιχνίδι.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button