Μπάσκετ

Όταν ο επικοινωνιακός μηχανισμός… γελοιοποιείται (vid)

Ξεπέρασαν τον εαυτό τους για άλλη μια φορά

Η δημιουργία εντυπώσεων και το επικοινωνιακό παιχνίδι έχει μπει για τα καλά στο “παιχνίδι” τα τελευταία χρόνια. Διάφοροι που το παίζουν… αντικειμενικοί -και ο κόσμος του Άρη καλό θα είναι μην τους δίνει καμία σημασία- ξεπερνούν συχνά τον εαυτό τους. Το έκαναν ακόμη μια φορά και στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ… Χρησιμοποιώντας ένα βίντεο, προσπάθησαν να “περάσουν” στο φίλαθλο κοινό ότι ο Μαργαρίτης δέχτηκε τεχνική ποινή από την Τσαρούχα επειδή έκανε τον σταυρό του.

Προφανώς, κάτι τέτοιο δεν ισχύει και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα στο βίντεο. Ο έμπειρος παίκτης έκανε τον σταυρό του και δεν σήκωσε το χέρι του για το φάουλ, η Τσαρούχα τον προειδοποίησε και αφότου ο παίκτης του ΠΑΟΚ έκανε με το χέρι του μια κίνηση… υποτίμησης προς την ρέφερι, αυτή τον χρέωσε με τεχνική ποινή. Κάποιοι αντί να εξηγήσουν σωστά το τι συνέβη στην συγκεκριμένη φάση, προσπάθησαν να “περάσουν” στον κόσμο ότι ξαφνικά ο ΠΑΟΚ ήταν ο… αδικημένος από αυτή τη φάση (σ.σ. βέβαια για κρίσιμα σημεία του αγώνα, που οι διαιτητές έκαναν κάποια σημαντικά λάθη σε βάρος του Άρη, δεν έγινε κανένα σχόλιο).

Καλός ο επικοινωνιακός μηχανισμός για να “προστατεύεται” συνεχώς ο “Δικέφαλος” (και αυτό δεν το λέμε για το τμήμα μπάσκετ απαραίτητα) αλλά στην κυριολεξία αυτός γελοιοποιείται, με σκηνικά σαν αυτό του Μαργαρίτη σε ό,τι αφορά το γιατί δέχτηκε τεχνική ποινή. Το αν κάποιοι… δεν βλέπουν καλά, ή δεν το κατέχουν το άθλημα του μπάσκετ, είναι δικό τους θέμα. Το σίγουρο είναι πως το φίλαθλο κοινό πρέπει να ενημερώνεται σωστά…

Δείτε από το 35.50

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button