Μπάσκετ

Οι δύο παίκτες που πήραν το 60% των προσπαθειών του Άρη

Θα ακολουθήσει… δουλειά προκειμένου να υπάρξει βελτίωση στο εξής

Είχαμε αναφέρει πριν το ξεκίνημα των φετινών επίσημων υποχρεώσεων του Άρη, ότι θα πρέπει να υπάρχει… υπομονή σε ό,τι αφορά την ομάδα που “φτιάχτηκε”, μιας και θα χρειαστεί χρόνο για να δείξει τις δυνατότητές της. Υπάρχουν αρκετοί νέοι παίκτες, τόσο από πλευράς προσθήκης στο ρόστερ όσο και ηλικιακά. Οπότε, η “χημεία” δεν είναι εύκολο να βρεθεί αμέσως…

Ο Άρης “ψάχνεται” ακόμη. Και ίσως αυτό φαίνεται -και- από το γεγονός πως δύο παίκτες πήραν -σχεδόν- το 60% (σ.σ. για την ακρίβεια το 59,6%) των συνολικών προσπαθειών των “κιτρίνων” στον αγώνα απέναντι στην Γουλβς. Η ομάδα του Καστρίτη είχε 57 σουτ εντός πεδιάς και τα 34 εξ αυτών, τα πήραν οι Νότε και Τολιόπουλος. Ο Αμερικανός είχε 21 σουτ, δείχνοντας πάντως κάποια καλά δείγματα στην διάρκεια του αγώνα.

Ο Τολιόπουλος είχε 13 σουτ και ήταν μακριά από τον καλό εαυτό του, με 2/9 τρίποντα. Προφανώς, θα γίνει… αρκετή δουλειά έτσι ώστε ο Άρης να βελτιωθεί στο εξής, όχι μόνο αμυντικά που αποτελεί ένα κομμάτι που δίνει μεγάλη σημασία ο Καστρίτης, αλλά και επιθετικά.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Leave a Reply

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button